• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım edin bana luffeeenn....

bebiskom

ναяℓığıη öу&#8467
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
2.495
4
158
İstanbul
Kızlar bilgisayarda nerelere hangi sitelere ne gibi konusmalar yapılıyor bunları takip eden bi program biliyorsaniz lütfen yazın.
esimden süpheleniyorum galiba beni aldatiyo. bunu direk bikackez oturup konustuk ama yapmıyorum dio israrla. Ben ise onu yakaladım daha once ama kabullenmiyo bunu.
artık sogumaya basladım esimden. 1 yıllık evliyiz daha. lutfen bilen birileri varsa yardım etsin bana lütfennnn..:Saruboceq:

tesekkur ederim elis bide bunun bi cozumunu bulsaydım belki hersey daha kolay olacak ama

iyisallah canim,herseyin bi ozumu vardir,belki bu yolla belki baska yolla,derdi veren ALLAH dermaninida veriyo unutmayerimseniben

Kızlar bilgisayarda nerelere hangi sitelere ne gibi konusmalar yapılıyor bunları takip eden bi program biliyorsaniz lütfen yazın.
esimden süpheleniyorum galiba beni aldatiyo. bunu direk bikackez oturup konustuk ama yapmıyorum dio israrla. Ben ise onu yakaladım daha once ama kabullenmiyo bunu.
artık sogumaya basladım esimden. 1 yıllık evliyiz daha. lutfen bilen birileri varsa yardım etsin bana lütfennnn..:Saruboceq:

canım böyle bir şeyin var olduğunu biliyorum. log yada lag almamı ne birşey deniyordu.burdan yönlendiren olmazsa internetten araştır biraz canım

arzucum araştırdım tabi ama kesin sonuc veren bi program bulamadım ben.
Sen programın adını hatırlamıyormusun acaba???

cnm bende o sekilde yakalamıştım zaten. o gunden sonra arkasında hicbir iz bırakmıyorki bilgisayarda isi bitince hepsini siliyo sanırım.offffff ya ne kotu bi durum allah kimseye yaşatmasın yaa

eski kız arkadaslarıyla felan konusmus. artık arayıp sormuyorsun evlendik die bi ara beni cepten ara konusalım falan yazıyordu

marbley yani biz nisanlı iken de sevgilileriyle konusmaya devam ediyormus nasıl görememisim ya

arzucum araştırdım tabi ama kesin sonuc veren bi program bulamadım ben.
Sen programın adını hatırlamıyormusun acaba???

canım yarın eşime sorarım. bilmiyorum benim elime koz verirmi aleyhinde kullanırım diye mızıkçılık yapmazsa öğrenirim ondan... kaydirigubbakcemile4

Son düzenleme:
marbley cnm ok ararım felan yazmış. daha sonra ben bunu esime sordum sen benim arkamdan is mi ceviriyorsun nie beni denetliyorsun gibisinden biseyler soyledi.bende kocamsın denetlicem tabi deyincetama gel kızı arayalım soralım konusmusmuyuz dedi.
bende tabi kızı onceden uyarmadığın ne malum dedim oyle tartıştık iste

Back