kızlar yardım edin adet olup hamile olan var mı aranızda ?

mini_miki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
109
65
98
arkadaşlar merhaba bu ay bebek için denemelerde bulunduk , adet tarihim 18 di 17sinde oldum ama normalde 5 gün sürerdi en az, bu kez iki gün sürdü ve bitti.adet olunca üzülmüştüm hatta ama şimdi niye böyle oldu anlamadım.başınıza böyle bişey geldi mi ,test yapmalı mıyım

Canim yerlesme kanamasi olabilir adetin miktari ve rengi hakkinda bilgi verebilir misin
canım yerleşme kanaması olduğunu sanmıyorum çünkü koyu şekilde iki gün geldi ama bu kadar kısa sürmemişti hiç.ben normal adet olup hamile olan çok okumuştum burda acaba böyle bi durum olabilir mi diye kafama takıldı.bi de adetten baya önce göğüslerim şişmişti ve hala da gecmedi .hatta adetimin ikinci günü çörek otu karışımı yemeye başlamıştım, bu durum kafama takılınca bıraktım yemeyi nolur nolmaz diye

Hamile kalmadan önceki ay böyle oldum üstüne görme mi acaba diye test yaptım değilmiş. Sonraki ay hamile kaldım. Biri bana vücut kendini hamileliğe alıştırdığı için öyle adet görmüşsün dedi.

Arkadasim merhaba.Bende hamileyken uzerine görmüstum.3 gun sürmüştü.ama cok az kadında görülen bir durum olsa da bazı kadinlaarda mucize olabiliyor.ılk gebeligimdi.. ama bebeğine kiydilar.
hamileeyken adet gören biri olarak sende oyle olabilirsin...Rabbim yardim etsin ...

öncelikle çok üzüldüm allah inşallah bu mutluluğu tekrar yaşatır size.ben hamile değilim malesef önümüzdeki aylar artık inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…