Kizlar yardim edin acilll

emreayc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2016
3
0
1
27
Kizlar bugun adet olmam gerekiyordu fakat olamadim adet olmak icin ise yarayan herseyi denedim kekik kaynatmak sogan kabuklarini kaynatmak hepsini denedim ama hic biri olmadi tavsiye edeceginiz birsey var mi cok acil lutfen ?

Neden illa bugun adet olmak istiyorsun?
Oyle bir yontem yok malesef. Adet geciktirme biliyorum da baslatma duymadim.

Neden illa bugun adet olmak istiyorsun?
Oyle bir yontem yok malesef. Adet geciktirme biliyorum da baslatma duymadim.
Canim hemen adet olmak istememin sebebi 11 temmuzda tatile gidecegim yani pazartesi gunu adet olmazsam eger tatilimi kotu gecirmek istemiyorum :/

Bu arada evliysen/cinsel hayatin varsa iliskiye girmek de adeti baslatabiliyor.

Yok artık.. Bu yöntem hangi yılın yöntemi? Yani ben hiç duymadım da,belki üç beş nesil önceki bir yöntemdir..sadece meraktan soruyorum yanlış anlama:işsiz::KK53:

Evli degilim cinsel hayatimda yok :) ama sasirdim dogrusu iliskiye giren bir insanin adetinin gelmesine :)

Yok artık.. Bu yöntem hangi yılın yöntemi? Yani ben hiç duymadım da,belki üç beş nesil önceki bir yöntemdir..sadece meraktan soruyorum yanlış anlama:işsiz::KK53:
Ben kimseden duymadim bunu.
Kisisel tecrube ;)
Dogumlarimda da kullandim dogum baslatmak icin.
Ise yaramazsa bir zarari da yok hem :)

Kisisel tecrube :KK66:

Çok enterasan ve ilkel.. Ve kesinlikle tesadüf. Öyle saçma şey mi olur, doğum da başlatıyomuş bi de. Hay allahım 1 yaşıma daha girdim:oha:

Kisisel tecrube :KK66:
Doğumda oksitosin salgılanmasına yardımcı olarak doğumu kolaylaştırır ama adetle hiçbir ilgisi yok.
Adet kanaması progesteron hormonunun çekilmesiyle olur. Yumurtlamadan 14 güm sonra.

Doğuma yardımcı olabilir ama adet asla :)
Doğuma da yardımcı olmaz yapmayın allahınaşkına..tamamiyle tesadüf olan bir durumdur.. Orgazm kasılması ve doğum kasılması birbirine karıştırılmamalı..

Doğuma da yardımcı olmaz yapmayın allahınaşkına..tamamiyle tesadüf olan bir durumdur.. Orgazm kasılması ve doğum kasılması birbirine karıştırılmamalı..
Hayır tesadüf değil. Bilimsel bir gerçek bu.
Oksitosin salgılanmasını tetikleyerek kasılmaları başlatabilir. O yüzden erken doğum riski olanlarda cinsel ilişki yasak.

Doğumda oksitosin salgılanmasına yardımcı olarak doğumu kolaylaştırır ama adetle hiçbir ilgisi yok.
Adet kanaması progesteron hormonunun çekilmesiyle olur. Yumurtlamadan 14 güm sonra.
Hormondan dolayi degil, fiziksel temastan dolayi.
Gerci bende prolapse oldugundan da baslatiyor olabilir ;)
Bu arada zaten gelecek olan adetten bahsediyorum. Yoksa her iliskiye girdigimizde adet olmuyorum yani :))

Çok enterasan ve ilkel.. Ve kesinlikle tesadüf. Öyle saçma şey mi olur, doğum da başlatıyomuş bi de. Hay allahım 1 yaşıma daha girdim:oha:
1 yas yaslandirdigim icin kusura bakma. Insallah ergen falansindir da fazla yaslanmis sayilmazsin simdi :D Biraz arastirma yapin tabulariniz icin. Digerini de zaten bilimsel bir arguman olarak vermedim kisisel tecrube.
Saldirmaya yer aramayin.

1 yas yaslandirdigim icin kusura bakma. Insallah ergen falansindir da fazla yaslanmis sayilmazsin simdi :KK70: Biraz arastirma yapin tabulariniz icin. Digerini de zaten bilimsel bir arguman olarak vermedim kisisel tecrube.
Saldirmaya yer aramayin.

Yav he he..

Back