Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hemen adet olmak istememin sebebi 11 temmuzda tatile gidecegim yani pazartesi gunu adet olmazsam eger tatilimi kotu gecirmek istemiyorum :/Neden illa bugun adet olmak istiyorsun?
Oyle bir yontem yok malesef. Adet geciktirme biliyorum da baslatma duymadim.
Bu arada evliysen/cinsel hayatin varsa iliskiye girmek de adeti baslatabiliyor.
Ben kimseden duymadim bunu.Yok artık.. Bu yöntem hangi yılın yöntemi? Yani ben hiç duymadım da,belki üç beş nesil önceki bir yöntemdir..sadece meraktan soruyorum yanlış anlama![]()
Zamani gelen adet icin sadece.Evli degilim cinsel hayatimda yok :) ama sasirdim dogrusu iliskiye giren bir insanin adetinin gelmesine :)
Ben kimseden duymadim bunu.
Kisisel tecrube
Dogumlarimda da kullandim dogum baslatmak icin.
Ise yaramazsa bir zarari da yok hem :)
Doğumda oksitosin salgılanmasına yardımcı olarak doğumu kolaylaştırır ama adetle hiçbir ilgisi yok.Ben kimseden duymadim bunu.
Kisisel tecrube
Dogumlarimda da kullandim dogum baslatmak icin.
Ise yaramazsa bir zarari da yok hem :)
Doğuma yardımcı olabilir ama adet asla :)Çok enterasan ve ilkel.. Ve kesinlikle tesadüf. Öyle saçma şey mi olur, doğum da başlatıyomuş bi de. Hay allahım 1 yaşıma daha girdim![]()
Doğuma da yardımcı olmaz yapmayın allahınaşkına..tamamiyle tesadüf olan bir durumdur.. Orgazm kasılması ve doğum kasılması birbirine karıştırılmamalı..Doğuma yardımcı olabilir ama adet asla :)
Hayır tesadüf değil. Bilimsel bir gerçek bu.Doğuma da yardımcı olmaz yapmayın allahınaşkına..tamamiyle tesadüf olan bir durumdur.. Orgazm kasılması ve doğum kasılması birbirine karıştırılmamalı..
Hormondan dolayi degil, fiziksel temastan dolayi.Doğumda oksitosin salgılanmasına yardımcı olarak doğumu kolaylaştırır ama adetle hiçbir ilgisi yok.
Adet kanaması progesteron hormonunun çekilmesiyle olur. Yumurtlamadan 14 güm sonra.
1 yas yaslandirdigim icin kusura bakma. Insallah ergen falansindir da fazla yaslanmis sayilmazsin simdiÇok enterasan ve ilkel.. Ve kesinlikle tesadüf. Öyle saçma şey mi olur, doğum da başlatıyomuş bi de. Hay allahım 1 yaşıma daha girdim![]()
1 yas yaslandirdigim icin kusura bakma. Insallah ergen falansindir da fazla yaslanmis sayilmazsin simdiBiraz arastirma yapin tabulariniz icin. Digerini de zaten bilimsel bir arguman olarak vermedim kisisel tecrube.
Saldirmaya yer aramayin.