• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar yardım edin acelem var

Eylulll09

Cennet Kokulum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
2.387
2.309
333
merhaba kızlar haftaya gelinlik için karar vermem gerekiyo modelini.. ama tam bulamadım size örnek bir resim göstercem ona benzer varsa bulursanız gönderir misiniz kızlar.. 1 martta düğünüm :52:

Eklentiler

• $1387235017264.jpg
    $1387235017264.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 224
merhaba kızlar haftaya gelinlik için karar vermem gerekiyo modelini.. ama tam bulamadım size örnek bir resim göstercem ona benzer varsa bulursanız gönderir misiniz kızlar.. 1 martta düğünüm :52:

Merhabalar,

Gelinlik için zevklerimiz aynı. Bende kendim için çok araştırıyorum. Araştırdığım modeller arasında senin isteğine benzer olanlar mevcut. Seninle paylaşmak istedim. Umarım yardımcı olabilirim :16: Şimdiden mutluluklar :16:

$1377140_656268361073151_724712285_n.jpg $gelinlik_1HD8x9.jpg $IMG_83669800411085.jpg $IMG_679326251755102.jpg $IMG-20130606-WA0000.jpg $IMG-20130606-WA0001.jpg Eki Görüntüle 917868

Mart ayı için çok çok uygun bir gelinlik seçmişsin canım inşallah bulursun aradığın modeli:nazar:

internete bianco vita - izmir üstün sposa gelinlik yaz benim gelinliğim o markaydı çok hoş gelinlikleri var oradan beğenebilirsin

:16: hayırlı olsun
$255447_291452150967818_102017048_n.jpg
bu bir örnek bu markanın

Son düzenleme:
Kafanızı çok karıştırmak istemem, güzel bir model. Ancak birkaç eleştirim olacak.

Öncelikle 3 seneyi aşkındır bu bölümü düzenli takip etmeyi seven biri olarak söyleyebilirim ki son 2 senedir tül-dantel prenses gelinlikler kızların %99'u tarafından tercih ediliyor. Bu nedenle bu sezonki gelinlerin birçoğu ile aynı gelinliği seçmeniz oldukça muhtemel, bu sizin için önemli ise aklınızda bulundurun.

İkinci eleştirim, ki bunu her bayana öneriyorum, etek bitimine lütfen duvak kenarı danteli döndürmeyin. Eğer etek bitiminde dantel kullanılacaksa en az bir 30cm filan kalınlığı olsun o dantelin yani duvak kenarı değil normal dantel dilimi kullansınlar. Şöyle yani:
attachment.php

Ama bunu yapmıyorlar, duvak kenarı dönüyorlar çünkü maliyeti daha uygun. Bence öyle konmak adına konulmuş bir dantel çerçevedense olmasa daha iyi.

Gelinlik modeli bakmak için Pronovias, Allure markalarını düşünebilirsiniz. Benzeri diktirilebilecek güzel modelleri var, biraz daha özel bir şeyler de bulabilirsiniz. Bir de şu topik özellikle ilerleyen sayfalarda harika:

http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/575638-gelin-geline-dair.html

kızlar yorumlarınız için ve gönderdiğiniz fotoğraflar için çok teşekkürler :46:
nişanlım kollarımın tam görünmesini istemiyo bende tam kapalı istemiyorum anlayacağınız onun arasında bişey istiyorum :26:
karar vermek çok zor :50:

Merhabalar,

Gelinlik için zevklerimiz aynı. Bende kendim için çok araştırıyorum. Araştırdığım modeller arasında senin isteğine benzer olanlar mevcut. Seninle paylaşmak istedim. Umarım yardımcı olabilirim :16: Şimdiden mutluluklar :16:

Eki Görüntüle 917862 Eki Görüntüle 917863 Eki Görüntüle 917864 Eki Görüntüle 917865 Eki Görüntüle 917866 Eki Görüntüle 917867 Eki Görüntüle 917868

merhba cnım bnde bu tür gelinlik istiyorum illaki ama nasip olursa bizim düğünmüz ağustos ayında olcak yani yaz için çok mu sacma olur ki :31:

merhba cnım bnde bu tür gelinlik istiyorum illaki ama nasip olursa bizim düğünmüz ağustos ayında olcak yani yaz için çok mu sacma olur ki :31:

Benimde düğün tarihimde değişiklik oldu Ağustos sonu yada Eylül başı tam tarih belli değil. :2:

Benim nişanlığımda bu modeldi. Dantelden yarım kol ve önü ve arkası V şeklindeydi. Çok çok rahat ettim. Kapalı bir mekanda oldu nişanım ve biraz çabuk terleyen bir insanım :) Ona rağmen çok fazla rahat ettim hiç rahatsız etmedi kollarımın kapalı olması. :16:

Bence ne çok açık nede çok kapalı olsun diyorsan bu modeller ideal derim. Eğer ki Düğün salonunda yapacaksan düğününü artık klimalar v.s. olduğu için eskiye nazaran çok daha rahat oluyor düğün salonları.

Bu arada nişanımda hiç oturmadığımı da belirtmek isterim :21::21::21:

hayır canım bence saçma değil çok güzel modeller var bende karar verebilsem bi :26:

Kafanızı çok karıştırmak istemem, güzel bir model. Ancak birkaç eleştirim olacak.

Öncelikle 3 seneyi aşkındır bu bölümü düzenli takip etmeyi seven biri olarak söyleyebilirim ki son 2 senedir tül-dantel prenses gelinlikler kızların %99'u tarafından tercih ediliyor. Bu nedenle bu sezonki gelinlerin birçoğu ile aynı gelinliği seçmeniz oldukça muhtemel, bu sizin için önemli ise aklınızda bulundurun.

İkinci eleştirim, ki bunu her bayana öneriyorum, etek bitimine lütfen duvak kenarı danteli döndürmeyin. Eğer etek bitiminde dantel kullanılacaksa en az bir 30cm filan kalınlığı olsun o dantelin yani duvak kenarı değil normal dantel dilimi kullansınlar. Şöyle yani:
attachment.php

Ama bunu yapmıyorlar, duvak kenarı dönüyorlar çünkü maliyeti daha uygun. Bence öyle konmak adına konulmuş bir dantel çerçevedense olmasa daha iyi.

Gelinlik modeli bakmak için Pronovias, Allure markalarını düşünebilirsiniz. Benzeri diktirilebilecek güzel modelleri var, biraz daha özel bir şeyler de bulabilirsiniz. Bir de şu topik özellikle ilerleyen sayfalarda harika:

Süper...modele ayrıca yoruma ayrıca bayıldım...

düğüne bir ay var, geçen hafta gelinlikçiye gittim. ilk söylediğim şey şuydu: bana uzun kollu, açık olmayan biraz kabarık etekli bir model gerekiyor. Bir tane gösterdiler ve aklımı başımdan aldı. tam gösterdiğin modele benziyor ama yarım kollu değil, uzun kollu. Yer olarak neredesin bilmiyorum. Ben istanbul'da buldum ama modaevinin birkaç ilde şubesi olduğunu biliyorum. Hala arıyorsan bilgilerini verebilirim.

düğüne bir ay var, geçen hafta gelinlikçiye gittim. ilk söylediğim şey şuydu: bana uzun kollu, açık olmayan biraz kabarık etekli bir model gerekiyor. Bir tane gösterdiler ve aklımı başımdan aldı. tam gösterdiğin modele benziyor ama yarım kollu değil, uzun kollu. Yer olarak neredesin bilmiyorum. Ben istanbul'da buldum ama modaevinin birkaç ilde şubesi olduğunu biliyorum. Hala arıyorsan bilgilerini verebilirim.

aydınlıyım canım.. yarım kolda olmaya bilir senin dediğin gibi uzun kolda olabilir fark etmez yeter ki güzel olsun.. cumartesi karar vermem gerekiyor artık :26: bilgilerini verirsen iyi olur aslında..

1500TL ye kiraladım ben, İstanbul'da Narin Moda yazınca facebook'ta çıkıyor. Resim göstermek isterdim ama çekmeme izin vermediler ama ne yazıkki:( eklemeyi başarabildiysem bu resimdekinin hemen hemen aynısı diyebilirim.Sadece kolları uzun, o kadar. $gelinlik_kollu_dantelli_001.jpg

attachment.php

face te gezerken sinem mardi fashion studio la karsılastım alsancakta bi yer fiyatları accayip uygun inanamadım modelleri pronovias tarzında süpperler bakamlısın deriiim:16:

tatlım o zaman kesinlikle face ten sinem mardi fashion studio ya bakmalısın kampanya yapmıslar sayfasında yazıyodu:54:

Back