Kızlar yardım edim Rahim filmi çekilip “ uterus sağa deviye “ diye bir tanı konuldu mu size de ?

Rahim filmi çektirdim uterus sağa deviye yazıyor tüplerim açık herşey iyi ama bu gebeliğe engel mi yada bebek olursa gelişimine engel mi kızlar lütfen bilen yaşayan varsa yardım edin çok korkuyorum
Canım benim de aynı şekilde sağa 90 derece deviye yazıyodu . Tüp bebek yaptırdığım için 3 kere rahim filmi çekilmek zorunda kaldım. Ama doktorlarim tüpler açıksa bunun sorun olmadığını söylemişti

Tam olarak yapmak istediğiniz işlemi anlayamadım. Hamile mi kalmak istiyorsunuz

Tam olarak yapmak istediğiniz işlemi anlayamadım. Hamile mi kalmak istiyorsunuz
Evet fakat hangi bölüm bilmiyorum. Kadın doğuma gittim bana bebek tedavisi birimine yönlendirdi ve hastanenin sayfasından alacağımı söyledi. Bulamadım acaba bilginiz var mı diye sormak istedim. Radyoloji mi veya farklı birim mi.

Infeetilite bölümünden alacaksın canim

Senin açık mıydı tüpler

Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı sihhatlı evlatlar nasip eder bize de o mutluluğu heyecanı yaşatır

Benimde aynen öyle 28 günde düzenli ama yumurtlamayı bilmiyorum ovulasyon kullandım yumurtlamayı gördüm ama bu ayın 30 da kan vercem yumurtlamaya bakılacakmış

Benimde aynen öyle 28 günde düzenli ama yumurtlamayı bilmiyorum ovulasyon kullandım yumurtlamayı gördüm ama bu ayın 30 da kan vercem yumurtlamaya bakılacakmış
Sen kaç yaşında kaç senelik evlisin canım. Benimde tüp bebek tedavisine başlayınca belli oldu yumurta azlığı öncesinde boşu boşuna 3 sene oyalandik.

Sen kaç yaşında kaç senelik evlisin canım. Benimde tüp bebek tedavisine başlayınca belli oldu yumurta azlığı öncesinde boşu boşuna 3 sene oyalandik.
26 yaşındayım 15 aylık evliyim çok yeni ama beni çok yıprattı bu süreç hele ki şu etraf çok yoruyor insanı bir takmasan bir takıyosun

Tedavisi yok mu canım yada düzelme iyileşme su an ne durumdasın doktorlar ne diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…