- 9 Şubat 2020
- 217
- 522
Canım benim de aynı şekilde sağa 90 derece deviye yazıyodu . Tüp bebek yaptırdığım için 3 kere rahim filmi çekilmek zorunda kaldım. Ama doktorlarim tüpler açıksa bunun sorun olmadığını söylemiştiRahim filmi çektirdim uterus sağa deviye yazıyor tüplerim açık herşey iyi ama bu gebeliğe engel mi yada bebek olursa gelişimine engel mi kızlar lütfen bilen yaşayan varsa yardım edin çok korkuyorum
Tam olarak yapmak istediğiniz işlemi anlayamadım. Hamile mi kalmak istiyorsunuzMerhaba ben infertilite yapmak istiyorum fakat hangi birimden randevu alınıyor bilginizvar mı. Araştırma hastanesinde bugun muayene oldum kadın doğumda bana bebek servisinden dedi. Hastanenin randevu bölümünde acaba hangi birimi seçiyoruz bilgin varsa almak isterim. Jinekoloji birimi yok. T.C. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi
Evet fakat hangi bölüm bilmiyorum. Kadın doğuma gittim bana bebek tedavisi birimine yönlendirdi ve hastanenin sayfasından alacağımı söyledi. Bulamadım acaba bilginiz var mı diye sormak istedim. Radyoloji mi veya farklı birim mi.Tam olarak yapmak istediğiniz işlemi anlayamadım. Hamile mi kalmak istiyorsunuz
Infeetilite bölümünden alacaksın canimEvet fakat hangi bölüm bilmiyorum. Kadın doğuma gittim bana bebek tedavisi birimine yönlendirdi ve hastanenin sayfasından alacağımı söyledi. Bulamadım acaba bilginiz var mı diye sormak istedim. Radyoloji mi veya farklı birim mi.
Senin açık mıydı tüplerCanım benim de aynı şekilde sağa 90 derece deviye yazıyodu . Tüp bebek yaptırdığım için 3 kere rahim filmi çekilmek zorunda kaldım. Ama doktorlarim tüpler açıksa bunun sorun olmadığını söylemişti
Evet tüpler açıktı, şu an tekrar tedavideyim hatta kibrisdaki doktorum da sorun yok dediSenin açık mıydı tüpler
Sorun yok ama çocuğunuz olmadı mı hiç kaç yıllık evlisiniz kaç yaşındasınız ?Evet tüpler açıktı, şu an tekrar tedavideyim hatta kibrisdaki doktorum da sorun yok dedi
Benim sorunum yumurta rezervi azlığı, yumurtam olusmuyo canım. Tuplerle alakalı bir sorun yok.29 yaşında 5 yıllık evliyimSorun yok ama çocuğunuz olmadı mı hiç kaç yıllık evlisiniz kaç yaşındasınız ?
adetlerin nasıl düzensiz miBenim sorunum yumurta rezervi azlığı, yumurtam olusmuyo canım. Tuplerle alakalı bir sorun yok.29 yaşında 5 yıllık evliyim
28 günde bir gayet düzenli ,senin nasilAdetlerin nasıl düzensiz mi
adetlerin nasıl düzensiz mi
Sen kaç yaşında kaç senelik evlisin canım. Benimde tüp bebek tedavisine başlayınca belli oldu yumurta azlığı öncesinde boşu boşuna 3 sene oyalandik.Benimde aynen öyle 28 günde düzenli ama yumurtlamayı bilmiyorum ovulasyon kullandım yumurtlamayı gördüm ama bu ayın 30 da kan vercem yumurtlamaya bakılacakmış
Adetten sonra 21. Gün kan testi yapıldı mi yada ovulasyon kullandın mıSen kaç yaşında kaç senelik evlisin canım. Benimde tüp bebek tedavisine başlayınca belli oldu yumurta azlığı öncesinde boşu boşuna 3 sene oyalandik.
26 yaşındayım 15 aylık evliyim çok yeni ama beni çok yıprattı bu süreç hele ki şu etraf çok yoruyor insanı bir takmasan bir takıyosunSen kaç yaşında kaç senelik evlisin canım. Benimde tüp bebek tedavisine başlayınca belli oldu yumurta azlığı öncesinde boşu boşuna 3 sene oyalandik.
Canım ben 3 aşılama 4 tüp bebek denedim gerekli tüm tahliller yapıldı.cok kötü yumurtanın sayısı da kalitesi deAdetten sonra 21. Gün kan testi yapıldı mi yada ovulasyon kullandın mı