Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar yardım ederseniz çok sevinirim... saçımı ilk defa boyuyacam

alliswell22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
76
17
38
32
meraba benim saçımın rengi açık kahve ilk defa boyayacam açık küllü sarı rengi olsun istiyorum evde boyuyacağım için hangi rengi alıcağımı bilmiyorum.. bana yardım ederseniz çok sevincem :) hangi rengi alırsam açık küllü sarı tutar lütfen yardımmm

o zeminle istediğin rengi ilk boyamada elde edemezsin cnm rengini açtırman lazım önce açmadan boyayacağın her sarı tonu saçını turuncu yapcaktır..

o zeminle istediğin rengi ilk boyamada elde edemezsin cnm rengini açtırman lazım önce açmadan boyayacağın her sarı tonu saçını turuncu yapcaktır..

peki neyle açmam lazım pek bilgim yok bu konuda yardım edersen vala çk sevncem .. açtıktan kaç gün sonra boyarsam dedgim renk olr

peki neyle açmam lazım pek bilgim yok bu konuda yardım edersen vala çk sevncem .. açtıktan kaç gün sonra boyarsam dedgim renk olr

renk açıcı boyalarla cnm koleston ve palettede var ama saçının eşit bir şekilde açılması lazım yoksa alacalı olur istediğin renk için hangi tonun boyanacağı da saçının açıldıktan sonraki durumuna bağlı ama ben bu ilk uygulamayı kuaförde yaptırmanı öneiririm

eğer saçında beyaz yoksa boyamamanı öneririm, ben hayatımda 2 defa boyadım ve tek tarafımda beyazlar arttı. ve saçımın doğal rengine asla kavuşamadım. bence değişiklik istiyorsan aralara ışıltılar kattırabilirsin.

peki bu palettenin renkk açıcısını kulanırsam saçım kaç ton açılır şuan açık kahve hangi rengi alır

peki bu palettenin renkk açıcısını kulanırsam saçım kaç ton açılır şuan açık kahve hangi rengi alır

cnm kahverengi doğal saç renginse sarıya kadar açılır ama doğal saç renginin içindeki turunculuklarda ortaya çıktığı için turuncu yansılamalı bir sarı elde edersin onun üzerine küllü sarı denersen bi kaç boyamada istediğin tonu yakalayabilirsin

çok teşekür ederim çok yardımcı oldu bana :d vala çok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…