• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar yardım edermisiniz

kızzzzzzzzzzzlllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizce evde kendim evde boyayım mı lütfen bi cevap verinnnnnnnnnn :kedi:

canım kuaförler bile boyamayı göze almıyorlarsa kaldı ki para kazanıcaklar bu işten,sen de boyama ve bir süre saçlarını sadece topuz yap, topla vs.. böylelikle rengi gözüne çok batmaz..bu arada da saçların da güçlenmiş olur.. bir de cilt doktoruna gidip saç güçlendirici bişiyler yazdırabilirsin sağlık karnene..saç güçlendirici karışımı ücretsiz almış olursun ve doktor kontrolünde olur...bu sayede daha iyi bir sonuç alırsın canım..renk konusunda biraz sabret bence...moralini bozma..nasılsa yaz ve insanlar denize falan giriyorlar diye pek boyatmıyorlar, salıyorlar kendilerini..göze çarpmaz senin de saçların..

saol canım ya valla bu sözlere ihtiyacım vardı birazdaha sabredivem fakat biyere gidiceğim zaman aynanın karşısına geçtiğimde kendimi kötü hissediorum zaten saçlarımı toplu kullanmayı seviyorum ama bazen sallamakta istiorum ya valla kafam darma duman neyse tşk edrim tatlım saollllmafoldumben

kızıl tonu denemişsin ama bence patlıcan moru, viyole deneyebilrsin bu renkler canlı gösterir yüzü daha renkli gösterir yok istemem diyorsan kolestonun kadife kahvesine boya harika bi renk çok şeker olur hemde saçların dinlenir:)

Back