Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar yardım edermisiniz

braest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
96
Yer
Aydın
slm kızlar benim saçlarım çok zarar gördü :çok üzgünüm:perma saç düzleştirme derken saçlarım yeni :yeni toparlanıo:gitme: lakin ben saçlarımdan acayip sıkıldım ve 1 aya kadar boyatmak istiorum şuan saçlarım sarı hemen hemen her rengi boyadım sarı kestane kırmızı kızıl fındık kabuğu siyah iğrenç oldu ....sizce bana ne renk gider yüzüm hafif sarı tam beyaz sayılmam dip boyamda geldi çok kararsızım şuanki sarıda ratık yüzümü çok soluk ve bakımsız gösterio :çok üzgünüm:makyajsız çıkamıom ben böle yüzümü duru bebeksi göstercek bi öneri istesem :ecrin_bebek::enbuyukkk:sizlerden bide ben saçlarımı salık kullanmayı pek sevmiorum değişik tarzlarda topluyorum evet canlarım sizce hangi renk lütfen yardımlarınızı bekliorum çokkkkkkkkkkkkkk delikafadulden tşşşşşşşşşşşşşşşkkkkkkkkkkkkkkkkkklllllllllllllllleeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr şimdiden kocaman öptümmmmmmopuyorumnanaktan

çikolata kahve ya da kumral tonları denedin mi hiç?! tam beyaz değilim ben de ve benim de saçlarım boyadan mahvoldu toparlansın ki baya zaman alır toparlanması çikolata kahve veya orta kumral yapmak istiyorum ben:1rolleyes:.nasıl olur bilemiyorum tabi ama özellikle çikolata kahve çok hoşuma gidiyor.

açık kestane güzel olur bence canım eğer foto koyarsan daha iyi yorumlarıs

canım gerçekten foto koymasını becerebilsem hemen koyacam ama yapamıorum ki kaç kere anlattılar olmuo beceriksizlik böle bişe galiba kendi saçım biraz kestane çok tşk canım benim yorumun içinŞeniz

çikolata kahve ya da kumral tonları denedin mi hiç?! tam beyaz değilim ben de ve benim de saçlarım boyadan mahvoldu toparlansın ki baya zaman alır toparlanması çikolata kahve veya orta kumral yapmak istiyorum ben:1rolleyes:.nasıl olur bilemiyorum tabi ama özellikle çikolata kahve çok hoşuma gidiyor.

hayır bitanem hiç denemedim ama saçım sarı olduğu için nasıl olur bilmiorum sen ce cikolata tonu gidermi bana bi de bende permadan sonra saçlarım yandı aceyip döküldü ben hergece ağlamaktan helek oldum artık permanın p sini bile duymak istemiorum bi de 1 ay sonra kaloıcı düzleştirici yaptırdım sonra bakım falan derken saçım yeni topalanıo ama boyatmak istiyorum ya senağlama canım bu tonlarda foto koyarmısın bebişim ya çokkkkkkk tşk edrim yorumların için öptüm en gocamanından:1hug:

Ya bence saçını hiç boyatma...
Bende çok boyadım zamanın da o kadar çok yıprandı ki artık hiç boyamıyorum...
2 defa perma yaptırdım, ilk permamı 1 ay sonra gidip düzleştirdim..
6 sene sonra yine gidip su dalgası yaptırdım...
Şimdi uzadılar bende kestirdim de kurtuldum...
Bence en doğal ve bakımlı saç hiçbir kimyasal işlem görmeyen saçtır...
Bırak saçların kendini biraz daha toparlasın, daha sonra boyatırsın.

Ya bence saçını hiç boyatma...
Bende çok boyadım zamanın da o kadar çok yıprandı ki artık hiç boyamıyorum...
2 defa perma yaptırdım, ilk permamı 1 ay sonra gidip düzleştirdim..
6 sene sonra yine gidip su dalgası yaptırdım...
Şimdi uzadılar bende kestirdim de kurtuldum...
Bence en doğal ve bakımlı saç hiçbir kimyasal işlem görmeyen saçtır...
Bırak saçların kendini biraz daha toparlasın, daha sonra boyatırsın.

tamam doğru söylüyosun şimalimde artık saçları çok kötü oldu dip boyası falan geldi malum yaz her an gezmeye hazır insan :))yani yavaş yavaş psikolojik olarakta aynayı sevmiorum hiç bi şekil veremiom düzleştirici falan kullanamıom daha kötü yapıo çünkü benim perma yı çok ince sardıkları için kafamda saç kalmamıştı biliomusun :gitme:yani neler çektim ya yok mu şimalim senin bana önerebileceğin bi renk :kedi:ya valla artık bana yakışan oh be işte benim rengim diyebileceğim bi renk istiorum yamafoldumbena.s.

cnmmm kuaföre gitmeden boyatt kuaförde maffediyorlar(kendimden biliyorum)kumral tonlarında al boya evde dogal durur tenine uygun ve dogal olan renler bence kumral tonları...

cnmmm kuaföre gitmeden boyatt kuaförde maffediyorlar(kendimden biliyorum)kumral tonlarında al boya evde dogal durur tenine uygun ve dogal olan renler bence kumral tonları...

saol canım kumral tonları derken hangi rengi tavsiye edrsin bide ben korkuyorum ya saçlarım sarı olduğu için bozarım falan die offfffff ya kafam çok karıştı canım foto falan koysanız ne güzel olur ya:umursamaz:opuyorumnanaktan

Canım bu saç rengi nasıl?
Adı bal köpüğüymüş...
Senin saçlar uzunmu, kısa mı..
Sarı saçın üzerine açık kahverengi boyarsan belki bu renge gelir ama tam da emin değilim yani...

SacBakimiYontemleri_2007UzunSacModelleri1.jpg

jessica20alba208po9.jpg

Canım bu saç rengi nasıl?
Adı bal köpüğüymüş...
Senin saçlar uzunmu, kısa mı..
Sarı saçın üzerine açık kahverengi boyarsan belki bu renge gelir ama tam da emin değilim yani...

SacBakimiYontemleri_2007UzunSacModelleri1.jpg

jessica20alba208po9.jpg

:kedi: aslında çok güzel bi renk tatlım ama :kedi:bana gider mi yüzümü nasıl gösterir :uhm: of of

canım benim saçlarım kısa katlı ayda 1 kere düzenli olarak uçlarını aldırmaya çalışıorum yanıklar gitsin die :((( şuanda omuzlarımda sayılır:gitme:

açık sarımtırak beyaz ten bende de var ve öcü gibi gösteriyor sarı saç beni - ne kadar özensem de.. en güzeli bana yakışan kumral - kahve tonları, hem sürekli bol makyaj gerektirmiyor hem de evde de boyayabilirsin saçlarını. bir sürü güzel altın kahve renkleri ve kumrallar var loreal'de, palette'de, hem de saçlarını dinlendirmiş olursun a.s.

evet tatlım işte ben o tonu nasıl yakalayabilirim ya da şöle söyleyeyim herkez kahve tonu demiş ama hangisi bana gider numara olarakda söylermisin sence şimalciğim koyduğu resimlerdeki renk nasıl olur loreal ve palettedeki hangi tonları önerirsin canım yardımın için çok tşk öptüm kocamanopuyorumnanaktan

hayır bitanem hiç denemedim ama saçım sarı olduğu için nasıl olur bilmiorum sen ce cikolata tonu gidermi bana bi de bende permadan sonra saçlarım yandı aceyip döküldü ben hergece ağlamaktan helek oldum artık permanın p sini bile duymak istemiorum bi de 1 ay sonra kaloıcı düzleştirici yaptırdım sonra bakım falan derken saçım yeni topalanıo ama boyatmak istiyorum ya senağlama canım bu tonlarda foto koyarmısın bebişim ya çokkkkkkk tşk edrim yorumların için öptüm en gocamanından:1hug:

çok yıprtamışsın saçlarını bence de boyama canım ya ama illa da boyatıcam dersen dediğim gibi çikolata kahve güzel bir renk çoğu kişide kahve tonlarını önermiş sana sanırım
güzel olur yani çikolata kahve bak resim koyıım

Eklentiler

• $user-photo-193573-205506.jpg
    $user-photo-193573-205506.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 58
  • $30366buyuk.jpg
    $30366buyuk.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 81
iyice baktım netten boya kutularının üstünde bile farklı renklerde göstermiş çikolata kahvesini ama benim demek istediğim renk koyduğum palette resmindeki renk canım

çok yıprtamışsın saçlarını bence de boyama canım ya ama illa da boyatıcam dersen dediğim gibi çikolata kahve güzel bir renk çoğu kişide kahve tonlarını önermiş sana sanırım
güzel olur yani çikolata kahve bak resim koyıım

a.s.canım benim çok tşk edrim fotolar için eline sağlık bitanem ben alıp kendim boyıycamda korkuyorum saçlarımda röfle var ya ondan dolayı korkuyorum kötü bi sonuç alırım die ama bu renk de çok güzel hepsini kaydettim umarım güzel bişe olurda tekrar her gece ağlamak zorunda kalmam:gitme:

a.s.canım benim çok tşk edrim fotolar için eline sağlık bitanem ben alıp kendim boyıycamda korkuyorum saçlarımda röfle var ya ondan dolayı korkuyorum kötü bi sonuç alırım die ama bu renk de çok güzel hepsini kaydettim umarım güzel bişe olurda tekrar her gece ağlamak zorunda kalmam:gitme:

ne demek canım naptımyerimseniben
umarım canım umarım güzel birşey olur çok iyi karar vermen gerek resimlerini koyarsın boyadıktan sonra görelim biz de öptüm:teselli:

kızlar karar verdim kahve boyatıcam herkeze çok tşk edrim konu kapatılabiliropuyorumnanaktan

kızlar bu gün kuaföre giittim saçımı boyatmak için ama göze alıpda hiç kimse boyamıo saç elimizde kalır die şaşırdım kaldım saçlarımın aralarında hala açıklık varmış ki bu ara yine dökülmeye başladı boyamıolar birazda bekle dediler ki ordan çıkıp başka bi kuaföre gittim başıma gelenleri söledim onlarda boyatmamam gerektiğini söylediler sizceeeeeeeee evde kendim son defa boyayımmmmmııııııı:(((((

Back