• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım edermisiniz:)

kimyasal cıktı canım :KK43: değerim 142 oldu snra gttm 152ydi smnra düşüp düşmediğine bakmadm kanamamda oldugu için kmyasal diye yormladm. bu ay tekrar denedk işte bakalım umutluyum bu aydan bata 7 kaldı

O kadar yüksek değerde kimyasal çok garip?
Demekki vucut gebeliğe hazırlanıyor inşaallah.
Ama gidip değerinin sıfırlandığına emin olsaydın keşke .

O kadar yüksek değerde kimyasal çok garip?
Demekki vucut gebeliğe hazırlanıyor inşaallah.
Ama gidip değerinin sıfırlandığına emin olsaydın keşke .
ne biliyim idaha gidemedim. snra yumurtlama günü geldi dedm sıfırlanmştr bi çalışak :D :D şimdi bazı belirtiler var ama ne biliyim ya hayrlısı olur inşsallah

peki regl gününde hic agrın felan olmadı mı benim adete 3 gün var ama hic kasık agrısı yok normalde 3 gün kala kasık agrılarım olurdu simdi hic biri yok :)

Yok hayır hiç bir ağrım olmadı. Adet görmeden kendimi hep bi huzursuz hissederdim ama o zaman çok rahattım.

ne biliyim idaha gidemedim. snra yumurtlama günü geldi dedm sıfırlanmştr bi çalışak :KK70: :KK70: şimdi bazı belirtiler var ama ne biliyim ya hayrlısı olur inşsallah

Kaç günün kaldı ,anladığım kadarıyla sabırsızsın
25-gif.1318272

Bebek doğana kadar ne yapacaksın acaba
31-gif.1318277

kızlar adete benim 1 gun kaldı bende hic bir belirti yok benim kasık agrılarım olurdu normalde bi goguslerimde dolgunluk var arada karnıma agrı giriyo kısa suruyo baska hic bi belirti yok az oncede dayanamadım test yaptım negativ cıktı ama kendimi degişik hissediyorum böyle olmazdı acaba gec döllenme felan olabilir mii ondan da cıkmamış olabilir mii:)

Back