ay bnmde bata bugun 8 var cok sddetli olmasada kasık ağrm var sağlı sollu ama cogunlukla soldan. ve göğüslerde şişlik varr ve hafif mide bulantısı ( ama bu sıcaktanda oalblr) çatlıcam bndekızlar size bisey sorcam benim reglime 7 gün kala şiddetli karın agrısı cektım ve bu 2 gün sürdü kramp sancı tarzında agrılarım oldu bata 5 gün var suan hafif karın agrısı var acaba döllenmeden olabilir yardım edermisiniz sizinde böyle agrılarınız olup hamile oldugunuzu ögrendiniz mi.
beklemek cok zor benimde 4 gun var bata bende merak ediyorum bende cok karın agrısı vardı 2 gün sürdü simdide hafif kasıklarda batmalar oluyo arada inşallah hamileyizdir yaay bnmde bata bugun 8 var cok sddetli olmasada kasık ağrm var sağlı sollu ama cogunlukla soldan. ve göğüslerde şişlik varr ve hafif mide bulantısı ( ama bu sıcaktanda oalblr) çatlıcam bnde
Ay inşallah ya test yapmadnzmı hiç:)beklemek cok zor benimde 4 gun var bata bende merak ediyorum bende cok karın agrısı vardı 2 gün sürdü simdide hafif kasıklarda batmalar oluyo arada inşallah hamileyizdir ya
amin inşallahGebelik bekliyorsanız psikolojik olabilir, döllenmeden kaynaklı olabilir, üşütmüş olabilirsiniz. İnşallah istediğiniz sonuç ne işe ona ulaşırsınız.
yok yapmadım adetim geçince yapmayı dusunuyorum testAy inşallah ya test yapmadnzmı hiç:)
ne güzel bekleyebiliyosunzyok yapmadım adetim geçince yapmayı dusunuyorum test
insallah hamilesinizdir rabbim gonlunuze gore versin ama bu belirtileri ciddiye almayinkızlar size bisey sorcam benim reglime 7 gün kala şiddetli karın agrısı cektım ve bu 2 gün sürdü kramp sancı tarzında agrılarım oldu bata 5 gün var suan hafif karın agrısı var acaba döllenmeden olabilir yardım edermisiniz sizinde böyle agrılarınız olup hamile oldugunuzu ögrendiniz mi.
inşallah hamileliktendirBenimde cok siddetli karin agrim olmuştu adete 1 hafta falan kala.enfeksiyondan dolayiymis.insallah seninki hamileliktendir
bende aslında sabırsız biriyimdir ama şunun şurasında 3 gün kalmış beklemek en iyisi bence bide test alıp negativ sonuc görürsem daha cok üzülürüm.ne güzel bekleyebiliyosunzben olsam bekleyemem
hadi bakalım hayrlısı :)bende aslında sabırsız biriyimdir ama şunun şurasında 3 gün kalmış beklemek en iyisi bence bide test alıp negativ sonuc görürsem daha cok üzülürüm.
peki regl gününde hic agrın felan olmadı mı benim adete 3 gün var ama hic kasık agrısı yok normalde 3 gün kala kasık agrılarım olurdu simdi hic biri yok :)Benim tam tersi hamile kaldığım ay hiç ağrım olmadı. Kendimi fazlasıyla iyi hissettim o yüzden birşeylerin normal olmadığını anladım ve test yaptım:)
hadi bakalım hayrlısı :)
peki regl gününde hic agrın felan olmadı mı benim adete 3 gün var ama hic kasık agrısı yok normalde 3 gün kala kasık agrılarım olurdu simdi hic biri yok :)
kimyasal cıktı canımSen geçen ay gebe kalmıştın diye hatırlıyorum..?
amin inşallah :)Her gebelikte belirtiler farklıdır.
Adet olduğunuz zaman ne hissediyorsanız,benzeri aynı şeyler olur .
Umuyorum müjdenizi alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?