• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım edermisiniz:)

dnz1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
128
32
18
kızlar size bisey sorcam benim reglime 7 gün kala şiddetli karın agrısı cektım ve bu 2 gün sürdü kramp sancı tarzında agrılarım oldu bata 5 gün var suan hafif karın agrısı var acaba döllenmeden olabilir yardım edermisiniz sizinde böyle agrılarınız olup hamile oldugunuzu ögrendiniz mi.

kızlar size bisey sorcam benim reglime 7 gün kala şiddetli karın agrısı cektım ve bu 2 gün sürdü kramp sancı tarzında agrılarım oldu bata 5 gün var suan hafif karın agrısı var acaba döllenmeden olabilir yardım edermisiniz sizinde böyle agrılarınız olup hamile oldugunuzu ögrendiniz mi.
ay bnmde bata bugun 8 var cok sddetli olmasada kasık ağrm var sağlı sollu ama cogunlukla soldan. ve göğüslerde şişlik varr ve hafif mide bulantısı ( ama bu sıcaktanda oalblr) çatlıcam bnde :D

ay bnmde bata bugun 8 var cok sddetli olmasada kasık ağrm var sağlı sollu ama cogunlukla soldan. ve göğüslerde şişlik varr ve hafif mide bulantısı ( ama bu sıcaktanda oalblr) çatlıcam bnde :KK70:
beklemek cok zor benimde 4 gun var bata bende merak ediyorum bende cok karın agrısı vardı 2 gün sürdü simdide hafif kasıklarda batmalar oluyo arada inşallah hamileyizdir ya:KK45:

Gebelik bekliyorsanız psikolojik olabilir, döllenmeden kaynaklı olabilir, üşütmüş olabilirsiniz. İnşallah istediğiniz sonuç ne işe ona ulaşırsınız.

Benimde cok siddetli karin agrim olmuştu adete 1 hafta falan kala.enfeksiyondan dolayiymis.insallah seninki hamileliktendir

insallah hamilesinizdir rabbim gonlunuze gore versin ama bu belirtileri ciddiye almayin
bu ay belki sogukta kaldiniz belki bir iltihap olustu ayaklariniz bile üsüdügü icin sanci cekebilirsiniz.
motivasyonunuzu dusurmemek adina kendinizi boyle seylerle doldurmayin.

Benim tam tersi hamile kaldığım ay hiç ağrım olmadı. Kendimi fazlasıyla iyi hissettim o yüzden birşeylerin normal olmadığını anladım ve test yaptım:)

Gizel dusunun guzel olsun rabbim herkese bu sevinci yasatsin .ama bi saglik ocagina gidip kan testi vermek daha mantikli deilmi ?

Benim tam tersi hamile kaldığım ay hiç ağrım olmadı. Kendimi fazlasıyla iyi hissettim o yüzden birşeylerin normal olmadığını anladım ve test yaptım:)
peki regl gününde hic agrın felan olmadı mı benim adete 3 gün var ama hic kasık agrısı yok normalde 3 gün kala kasık agrılarım olurdu simdi hic biri yok :)

peki regl gününde hic agrın felan olmadı mı benim adete 3 gün var ama hic kasık agrısı yok normalde 3 gün kala kasık agrılarım olurdu simdi hic biri yok :)

Her gebelikte belirtiler farklıdır.
Adet olduğunuz zaman ne hissediyorsanız,benzeri aynı şeyler olur .
Umuyorum müjdenizi alırsınız
8f56rbrzfe8-gif.1318265

Back