Korunmadan ilişkiye giriyorsanız hamilelik ihtimali olur tabiki... Ama burdan sizi kimse test edemez ki...Merhaba arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun.Size sormak istediyim soru şuki benim adetime 1 hafta varken 24 Kasım'da olucak dün sabah -sabah ilişkide olduk benden o sırada 2-3 damla kan geldi.Adetim olsaydı aynı gün kanın gelmesi normal ama hale adet falan olmadım hiç edet ağrılarıda yok.Adetime 1-2 gün kalmış ilişkide olsak da kan gelmezdi hiç bi zaman .Kızlar sizce hamile ola bilirmiyim bu yüzden kan gelirmi.9 ovulasyon günüm idi 5 Kasım'dan 12 kasıma can ilişkide olduk size gebe kala bilirmiyim benim gibi olubda hamile olanlar varmı aranızda.
Cevaplarınızı bekliyorum .
Evet canım öyle evde test yapdım negatif çıkdı.Ama ben benim gibi olubda hamile kalanlar varmı bilmek istiyorum.Korunmadan ilişkiye giriyorsanız hamilelik ihtimali olur tabiki... Ama burdan sizi kimse test edemez ki...
idrarda daha geç çıkabiliyor.Evet canım öyle evde test yapdım negatif çıkdı.Ama ben benim gibi olubda hamile kalanlar varmı bilmek istiyorum.
Hayır canım olmadı.İnşallah olmaz !idrarda daha geç çıkabiliyor.
Kan yaparsan en kestirmeden öğrenmiş olursun aslında.
Hala olmadı mı regl?
Hayır canım olmadı.
Hayır canım bekliyecem.Biraz daha bekle bakalım
Zaten 2-3 gün kaldı adete diyorsun..
Ha bekleyemem diyorsan kan testi yaptır..
2 gün geçmiş yani.Hayır canım olmadı.İnşallah olmaz !
spermlerin uygun sıcaklık ve ortamda yaşayabildiğini hatırlatmak ve hamle kalmak istemiyorsan, korunmanı öneririm:=) kısaca regl öncesi, sırası ve sonrası , takvim yöntemi vs hepsinde risk var
Hayır hamile kalmayı çok istiyorum canım inşallah bu ay adetim olmaz .spermlerin uygun sıcaklık ve ortamda yaşayabildiğini hatırlatmak ve hamle kalmak istemiyorsan, korunmanı öneririm:=) kısaca regl öncesi, sırası ve sonrası , takvim yöntemi vs hepsinde risk var
Evet canım hemde çok istiyorum her ay adet günümü bekliyorum bu ay olmaz diye dua ediyorum inşallah bu ay adetim olmaz .Benim anladigim kadariyla konu sahibi hamile kalmak istiyor.
pardon ben hamilelik istemiyorsun diye anladım kusra bakma:=) o halde tüm eller havaya, duaya:=))) istiyorsan inşallah hamilesindir, güzel haberlerini alırızHayır hamile kalmayı çok istiyorum canım inşallah bu ay adetim olmaz .
Canım adet günümü bekliyorum olmazsa gidip kan testi yaptıracam.2 gün geçmiş yani.
Eğer siklusların düzenliyse olabilirsin.
2 gün bence yeterli bir rakam. Kan tahlili yaptırmalısın
Evet canım hemde çok istiyorum her ay adet günümü bekliyorum bu ay olmaz diye dua ediyorum inşallah bu ay adetim olmaz .
Inşallah canım !!pardon ben hamilelik istemiyorsun diye anladım kusra bakma:=) o halde tüm eller havaya, duaya:=))) istiyorsan inşallah hamilesindir, güzel haberlerini alırız
Canım benim ya inşallah sen dediğin gibidir.Insallah canim hayirlisi olur tarif ettigin kanama implantasyon kanamasina cok benziyor. Insallah oyledir ve bebegin sana tutunur
yok canım2 gün geçmiş yani.
Eğer siklusların düzenliyse olabilirsin.
2 gün bence yeterli bir rakam. Kan tahlili yaptırmalısın
Evet canım günleri iple çekiyorum adet günüm yaklaşsın ve adetim olmasın.Hamile olayım diyorum kendi kendime.yok canım
24 ü imiş adet tarihi
daha var yani
canım inşallah hamilesindir ama
hani zedelenmiş falan da olabilir
hemen kendini kaptırma
sanırım biz bebek isteyenler adet günümüze kadar sabırsız olacağız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?