kızlar yardım eder misiniz

galenia

matru$ka
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
2.466
754
merhaba kk nın güzel moda kalitesi gelişmiş hatunları :KK48:
ya ben değişikliği seven bi insanım ama yapa yapa değişiklik kalmadı az bana bi el atın :) saç rengi konusunda özellikle :/ çok kararsızım bal köpüğü mü yoksa bakır mı yada mavi siyah mı? ve bunlardan da sıkılıcam saçımı uzatayım mı yoksa kısaltayım mı :KK25::KK25::26: hiç bi fikrim yok kıyafet olarAKta ek ilave ediyim mi yoksa vicut tipime ne yakışır resim koyucam hepsi için güzel önerilerinizi bekliyorumm :KK51::KK16::KK16:

Son düzenleyen: Moderatör:
balköpüğü çok güzel olur bence :)) sakın kaynak falan da yaptırma.

Kısa saçı daha çok yakıştırdım size
Mavi siyah güzel olabilir gözlerinizde renkli olduğu için

balköpüğü çok güzel olur bence :)) sakın kaynak falan da yaptırma.

artık çok geç desemmm :) çünkü ben kaynakları zaten aldım ama ham saç daha taktırmadım uzun saç yakışmaz mı dersin cnm :KK31: bal köpüğü mü siyah mı kararsız kaldımmm :26:

Kısa saçı daha çok yakıştırdım size
Mavi siyah güzel olabilir gözlerinizde renkli olduğu için

mavi siyah banada çok güzel durucak gibi gelio canım ama dediğim gibi kararsız kaldıgım için :KK50::KK50: bide o renkten dönmeye korkuyorummm :KK43: skılgan bi yapım var bi saç rengi albümü yapsam eh galenia bu rengide mi yaptın dersinizz :KK52: şimdi renk tarz imaj bulamıyorummm :S :/ :KK50::KK25::KK25::KK25:

Prpfiline baktım daha 19 yaşındasın.:26: Kısa saçlı fotoğrafında 25-26 gibi görünüyorsun. :/
Gözlerin lens değildir umarım. :s Yine o kısa saçlı olduğun fotoda çok yapay durmuş.
Belki fotoğrafla ilgilidir yalnızca.

Sarımtrak renklerin yakışacağını düşünmüyorum sana. Ten rengin kumral galiba.
Her foto ayrı telden çaldığı için pek anlayamadım.
Ne renk daha iyi olur bilmem ama bal köpüğü hiç olmaz bence.
Kızıl ve kahve tonları yakışabilir diye düşünüyorum.

ortadaki fotograftaki gibi kısa omuz hizasındaki o saç kesiminle (koyu olsa iyi olur) siyah göz makyajı ve hatta koyu mavi veya yeşil tonlarında lenzle gerçekten yemede yanında yat olacan :KK70:

çok güzelsin bu aradaş..:KK3::KK3::KK3:

Prpfiline baktım daha 19 yaşındasın.:26: Kısa saçlı fotoğrafında 25-26 gibi görünüyorsun. :/
Gözlerin lens değildir umarım. :s Yine o kısa saçlı olduğun fotoda çok yapay durmuş.
Belki fotoğrafla ilgilidir yalnızca.

Sarımtrak renklerin yakışacağını düşünmüyorum sana. Ten rengin kumral galiba.
Her foto ayrı telden çaldığı için pek anlayamadım.
Ne renk daha iyi olur bilmem ama bal köpüğü hiç olmaz bence.
Kızıl ve kahve tonları yakışabilir diye düşünüyorum.

vallaaa bunalımaaa girdim yazınla :KK14::KK14: :KK25::KK50: 25 26 mı :KK50: daha küçüğüm ya stüdyo fotoğrafı o :S ama özellikle değişik hallerimi koymak istedim ama bu kadar büyük göründüğümü bilmiyorum hatta çok ufak durdugumu söylerlerr :KK25: yinede saol cnm

ortadaki fotograftaki gibi kısa omuz hizasındaki o saç kesiminle (koyu olsa iyi olur) siyah göz makyajı ve hatta koyu mavi veya yeşil tonlarında lenzle gerçekten yemede yanında yat olacan :KK70:

çok güzelsin bu aradaş..:KK3::KK3::KK3:

çokkkk teşekkür ediyorum cnm bnm eminim benden dahada güzelsindirr :KK54::KK16:
o zaman çoğunluk koyu saç ve kısa diyo sanırım öle yapiyim yakışır belli ki :)

vallaaa bunalımaaa girdim yazınla :KK14::KK14: :KK25::KK50: 25 26 mı :KK50: daha küçüğüm ya stüdyo fotoğrafı o :S ama özellikle değişik hallerimi koymak istedim ama bu kadar büyük göründüğümü bilmiyorum hatta çok ufak durdugumu söylerlerr :KK25: yinede saol cnm

Stüdyo fotosu olduğu için o kadar abartılı duruyor demek ki.
Yok canım bunalıma girme. Diğer iki fotoğrafta gayet sevimli ve yaşını gösterir ölçüdesin.
Stüdyo fotosunu hiç sevmedim ben. :KK50: Güzelliğini yok etmişler. Abartılı bi shoplama da var galiba.
O yüzden büyük görünmüşsün. Gerçeğin farklıdır tabi ki. :))

Stüdyo fotosu olduğu için o kadar abartılı duruyor demek ki.
Yok canım bunalıma girme. Diğer iki fotoğrafta gayet sevimli ve yaşını gösterir ölçüdesin.
Stüdyo fotosunu hiç sevmedim ben. :KK50: Güzelliğini yok etmişler. Abartılı bi shoplama da var galiba.
O yüzden büyük görünmüşsün. Gerçeğin farklıdır tabi ki. :))

ya valla öle değilim düşün ki orda tonlarca makyaj falan var çekime gitmiştim ben istemedim abartı ama kural bu dediler :S :KK50: gerçeğim güzel değildir ama cicidir en azından :KK9::KK53:

Sac rengini cok sIk degistiriyorsan eger o zaman sakin koyu renk yapma derim ben.
Bence dogal sac rengin neyse o yakin tonlarda bir seyler yap.

Belki benimki alakasız olucak ama söylenilenlerden,nette araştırırsan koyu sarı dore bakır yakışabilir ama o sonradan turuncuya döner mi bilmiyorum
Yani şu renk güzel olur gibi geldi bana;
$610x.jpg
Boy olarakda bence uzatıp tepeden toplaman veya salman daha çok yakışır gibi geliyor.
Yarasa kol bluzlerde bnce çok yakışır.
Bu arada ilk resimdeki mavi ayakkbılarının markası ne rengine bayıldımda.:KK16:

artık çok geç desemmm :) çünkü ben kaynakları zaten aldım ama ham saç daha taktırmadım uzun saç yakışmaz mı dersin cnm :KK31: bal köpüğü mü siyah mı kararsız kaldımmm :26:

ay hayır taktırma sakın kaynakları. kısa saçlı halin harika görünüyor ve saçlarının uçlara doğru açılmış kısımları cidden çok güzel görünüyor bence bal köpüğü yaptırmalısın. mavi siyah çok çok çok beyaz tenlilere yakışıyor sadece senin gözlerle birleşince bence tam aksi aşırı vamp bir görüntü olur. çok soğuk görünür yani.

Belki benimki alakasız olucak ama söylenilenlerden,nette araştırırsan koyu sarı dore bakır yakışabilir ama o sonradan turuncuya döner mi bilmiyorum
attachment.php

Boy olarakda bence uzatıp tepeden toplaman veya salman daha çok yakışır gibi geliyor.

Ne kadar harika bir renk bu. :KK53: Çok güzel. :KK69:

Ne kadar harika bir renk bu. :KK53: Çok güzel. :KK69:

Forumda koyu sarı dore bakır diye geçiyor, benimde aklımda olan bir renk bu saçlarım uzasın ve sağlıklı duruma gelince ilk iş boyamak olucak. Buğday tenlilere ben çok yakıştırıyorum bu tonları

Eki Görüntüle 285550

wuhuuuuuuuuu çok doğalll saçç rengi yaa bayıldımmm :KK52::KK53::KK16::KK16: saol cnm önerilerini göz önünde bulunudurcam bi tanede yarasa kol dediğinden alıcam :)
tiger cnm o bende çok seviyormmm onlarıı :nazar: bu renk ne bende bunu begendim bakk :p :KK31:

X