• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kızlar yardım eder misiniz?

Paradise

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2007
1.436
3
116
İzmir
Kızlar Fotoğraftaki Gelinliğin Dantel Bolerosu Gibi Bi Bolero Yaptırmak ıstiyorum Gelinliğime Ayrıca Bir de Şey Çok Hoşuma Gidiyor Çağla Şikelin Gelinlik Kollarındaki Taşlar sitedeki dolly5 'in de gelinliğindeki taşlar gibi taş istiyorum sizce bu dantel kolun üzerine o taşlar olabilir mi?Veya O Kol Nasıl Değiştirilirse Taşlar Güzel Durur Üzerinde? sizce nasıl durur fikir verebilir misiniz? SıZıN ZEVKıNıZE GÜVENıYORUMMMMM :1hug:

ıSTEDıĞıM GELıNLıK BOLEROSU

ıSTEDıĞıM TAŞLAR

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=35022&d=1264882927
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=35023&d=1264882982

SıZE GÜVENıYORUM KIZLAAAARRRRR....LÜTFEN YARDIMMM :)

canım öncelikle hayırlı olsun o taşlar swarovski baya pahalı diye biliyorum bende istyodum önce baya pahalıya mal oluyo o taşların ucuz olanlarındanda yaptrsan aynı olur sadece öneri:) kollara güzel durur bence hoş durur ama ağır olurmu bilmyorum:S ama görünüş bakımından güzel durur:)

valla yeteri kadar masraf yatım savarovskii falan olmasa da olur ama o zincir gibi taşlar dökümlü duruyor ya çok hoşuma gidiyor :} belki kollardaki motifleri biraz daha azaltırsak biraz daha sade durabilir gibi ama bi de bunu yapıcak gelinlikçiye de sormak lazım tabi..

Teşekkür ederim yorumun için canım.. opuyorumnanaktan

Bence hoş ve farklı olur güzel düşünmüşsün bolera da çok güzelmiş hayırlısıyla giy cnm inşallah.. Şimdiden mutluluklara.s.

canım boleronun kollarını çıkar sıfır kol düşün oralarada taş ekletirsen çok değişik bir model olabilir bence hayırlısı inşallah canım..

Yorumlar için teşekkürler kızlar.. sizin yorumlarınız bana çok büyük moral oluyor çok içten TEŞEKKÜRLER..

gamzelim75 Canım nişanlım az biraz kıskanç uzun kollu olacak diye tutturdu da ondan ancak bu modeli içime sindirdim biraz daha hoşuma gitti taş da istiyorum o yüzden bunun üzerine nasıl olur diye düşünüyorum şimdi :)

bence bu model gayet hoş...
taş falan ekleme derim ben..
dediğin şekilde taşlar kolsuz gelinliklerde kullanılıyo bildiğim kadarıyla..
şimdiden mutluluklar...a.s.

baktım baktım baktım.. o boLeroya istedigin tasLarı bir türLü oturtamadım bilmiyorumkismile
bence bu haLi oLdukca hos.
bende tasLı seyLeri cok severim ama herseye de gitmiyo ki. bence bu da gitmeyenLerden yerimseniben

Canım bence bu haliyle çok şık ve sade .Dantel üzerine yoğunlaşılmış gelinlikte.Taşları kolsuz gelinliklerin kol kısmını kapatmak için kullanıyorlar .Bence sade daha güzel.

bolero kolsuz olsa belki diycem o taşlar olur ...ama uzun kollu olunca biraz saçma olur...çoktaa abartılı durur zaten..bencede böyle gayet güzel..sadelikten yana olduğum için belkide bana böyle daha güzel geldi...mutluluklar şimdiden..

bence boleronun üstüne o taşlar hoş olmaz hiç giyme bolero. o taşlar olsun cok şık ve güzel olursun. yada sadece boleroyu giy değiştirme bu şekilde cok hoş.

baktım baktım baktım.. o boLeroya istedigin tasLarı bir türLü oturtamadım bilmiyorumkismile
bence bu haLi oLdukca hos.
bende tasLı seyLeri cok severim ama herseye de gitmiyo ki. bence bu da gitmeyenLerden yerimseniben

aynen evirdim çevirdim bu olurunu bulamadım :1no2:
gelinlik bu şekilde çok şık gerçi ablaya biraz büyük olmuş ama neysee kaydirigubbakcemile3
boleroya motif motif taş eklerler sadece aralık aralık dediğin gibi bolerodan sarkma durunumda taşlar cıbıl koldaki gibi hoş gözükmez modeli bozar göstermez kendi fikrimce
a.s.

canım öncelikle hayırlı olsun gelinlik gayet hoş bence hiç taşa gerek yok tek gördüğümde düşüncem göğüs kısımları bu mankene pek oturmamış sendede öyle olmasın ona dikkat et ama kolu tüllü gelinlikler zaten güzel duruyor benim gelinliğimde böyleydi taşa hiç gerek yok bence

Back