Aslı Güngör - Aşk Herşeye Değer
Harun Kolçak - Yanımda Kal
Feridun Düzağaç - Alev Alev
Rafet El Roman - Ömrümün Sahibi
Emre Altuğ - Neyleyim
Gülben Ergen - Teşekkür Ederim
Nalan - Söz Verdik....
Bu listenin içinden Nalan'ın Söz Verdik isimli parçasını dinlemeni tavsiye ederim cnm... Sözleri çok anlamlı yerimseniben
Ben umdugumu buldum hayattan oda sen
Gördüğüm duyduğum en güzel şey
Onunda adı sen...
Niran Ünsal & Özcan Deniz Aklım Hep Sende Şarkı Sözü
Sana birşey olur diye aklım hep sende Rüyaların bile benim göz hapsimde Seninle yanan yürek üşümezmiş ömrünce Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere Benim öbür yarım bedelsin sen herşeye
Bensiz günlerini sen unut artık Seven yüreğinde şimdi ben varım Seni böyle sevmek günah ise eğer Ben anadan doğma bir günahkarım
Seven yüreğim kor olana kadar Gözlerimin feri solana kadar Mahşer sirenleri çalana kadar Seni yüregimde yaşatacagım
Nesi varsa senin inanki bu ömrümün Satır satır sana ait her hikayesi Aşk ikimize meleklerin hediyesi Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere Benim öbür yarım bedelsin sen herşeye
Bensiz günlerini sen unut artık Seven yüreğinde şimdi ben varım Seni böyle sevmek günah ise eğer Ben anadan doğma bir günahkarım
Seven yüreğim kor olana kadar Gözlerimin feri solana kadar Mahşer sirenleri çalana kadar Seni yüregimde yaşatacagım
canim eger videoyu hazirlamadiysan ben olsam sunlari koyardim
dj.bülentten CANDAMARIMSIN:a015: GÖKCE KIRGIZDAN;HAKKETMEDIM BU SARKIDA COK GUZEL AMA AYRILIK SARKISI AMA DJ BÜLENTI TAVSIYE EDERIM CANIMeger karar verdiysen bizede soyle hangi sarkiyi. birde resimleri bilgisayardan video klip nasil yapabilirim yardimci olabilecek kimse varmii:Saruboceq:
henüz video hazır fakat şarkıda karar verince yazıcam sizlere ravzanur:)...cok teşekkürler fikirleriniz icin:)...windows movie maker dan yapabilirsin ravzanur ben oyle yaptım istersen bana at fotoları yapıp sana gondereym yardımcı olabilirim :)
henüz video hazır fakat şarkıda karar verince yazıcam sizlere ravzanur:)...cok teşekkürler fikirleriniz icin:)...windows movie maker dan yapabilirsin ravzanur ben oyle yaptım istersen bana at fotoları yapıp sana gondereym yardımcı olabilirim :)