• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yardim eder misiniz

Bal kuzusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2020
29
12
3
34
Bugun 49 gündür hala adet olmadım.ilk defa bu kadar geciktim.sabirla bekledim bisey varsa daha net öğrenirim diye test yapmadım.yaklaşık 3 haftadır akintilarim vardı sonra kasık agrisi başladı.tabi mide agrisi hafif bulantı.koku hassasiyeti hepsini yaşadım.bu aralar bide yorgunluk varki ellerim kollarım bacaklarım kırılıyor resmen...ee haliyle tamam kesin hamileyim dedim.bugun test yapıp tek çizgiyi görene kadar :KK43: bi fikri bilgisi olan varsa yazabilir mi...

49 gün olunca test olumsuz çıkınca kan testi aklımın ucundan bile gecmedi aslında.yani yaptırmalı miyim

Pcos lu musun? Pcos varsa normal.. Kilon varsa vermeye calıs canım.. Soğan kürü yapmalısın birde

sorunun cevabını netşekilde öğrenmenın tek yolu bu. yaptır kaybedeceğin ne var ki. baktın kan da negatif çıktı.doğru kadın doğumcuya. belli ki bir sorun var

49 günde geç döllenme de olsa sanırım çift çizgi çıkardı
Bence en iyisi kadın doğuma görünün
49 gün epey geçmiş demek
Başka bir sıkıntı olmasın

İnsan hamilelik beklerken her belirtiyi hamile olsun olmasın yaşıyor
Belirtilere takılmayın bence

49 günde geç döllenme de olsa sanırım çift çizgi çıkardı
Bence en iyisi kadın doğuma görünün
49 gün epey geçmiş demek
Başka bir sıkıntı olmasın

İnsan hamilelik beklerken her belirtiyi hamile olsun olmasın yaşıyor
Belirtilere takılmayın bence
Bekleme sebebim buydu aynen geç döllenme bile olsa gebelik varsa kesinlikle çıkardı.ama ne bileyim olmadığına mi üzüleyim yoksa birden saglik sorunum olacağına mi :(

İlk defa böyle gecikti değilim ama.sogan kuru zaten yapmak istiyordum adet olduktan sonra.ama simdi nasıl basliycam adet olmadan olurmu icsem
Soğan suyunu adetten sonra için bı kadın dogumcuya gidip muayene olmalısınız kendi başınıza birşey yapmayın belki yan etkisi olur adettiniz komple bozulabilir en iyisi bı kadın dogumcu ile görüşün egerki zaten hamile değilseniz o size ilaç veriyor. Ama luften kafan göre içme soğan suyunu .

Back
X