Kızlar yardım eder misiniz

Ummug

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
92
21
3
1 hafta önce doktora gittim 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim keseyi gördük ama henüz bebeği görmedik Doktorum git 20 gün sonra tekrar gel dedi çok mu geç acaba erken mi gitsem doktora bebeği görmek için siz ne düşünüyorsunuz 10 gün sonra mı gideyim 20 gün sonra mı o zamana kadar 9 haftalık oluyorum geç degil mi

üst üste aynı konuyu açmak yasak

telaşını anlıyoruz ama sabret yada başka dr git ,

hayırlı olsun

Merhaba, 20 gün çok demiş, benim de aynısı oldu 10 gün verdi. Ne yaptınız gittniz mi?

Doktoruma değiştirdim canım o doktor detaylı anlatıyordu sabırsızlanıyordum 2 hafta sonra gittim bebegimi gördüm
Maşallah çok sevindim bana da dua edin lütfen, ben de cuma günü gideceğim. Kalp atışını da duydunuz mu?

Maşallah çok sevindim bana da dua edin lütfen, ben de cuma günü gideceğim. Kalp atışını da duydunuz mu?
KoNu açtım da bakan yok canım normalde özelde tedavi oldum gebe kaldım devlete gıttım gebeden sonra doktorum cıhaz kalp atışı için uygun degıl dedi ben kalp atışı için özele mi gidiyim tekrar bilemedim ki durumumuzda aşırı iyi degıl orta derecede

Benım de cuma gunu randevum var canım devlette o gune kadar 8+5 oluyorum kalp atışını duymak istiyorum bakalım

inşallah sizde güzel haber alırsınız aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…