kızlar yardım :(( denge kaybı

alak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
240
32
118
merhaba kızlar 3-4 gundur sürekli denge kaybı yasıyorum yürürken sankı sandalda gıbı hıssedıyorum kendımı sebebı ne olabılır. 2 ay önce epiduralle dogum yaptım( sezeryan) buna baglı olabılır mı? ne yapmam gerekıyor? daha önce böyle bıseyle karsılastınız mı) uykusuzluk yada yorgunluk olabılır mı(

Bende canım 1.5 aydır aynı durumdayım başım sürekli dönüyor perşembe günü doktora gidicem ben doğum yapalı 18 ay oldu. Senin ki uykusuzluktan yorgunluktan olabilir yeni doğum yapmışsın muhtemelen bebeğin düzene girmemiştir. Biraz dinlenmeye çalış olmazsa kan tahlili yaptırırsın

gecmıs olsun canım bende tahlıl yaptırmayı dşünurum daaha sonrada nörolojiye gıdecem sende bır gıt istersen

Ben nörolojiden randevu aldım zaten başka sorunlarımda var çünkü aman hasta olmayalım ya bebeklerimizin bize ihtiyacı var..

Ben nörolojiden randevu aldım zaten başka sorunlarımda var çünkü aman hasta olmayalım ya bebeklerimizin bize ihtiyacı var..

gecmıs olsun canım allah sıfa versın dr gıttıkten sonra sonucu yazsana buraya beklıyorum

dengesizlik hissi esas olarak iç kulaktaki işitme siniriyle veya yarım daire kanalları ile ilgili problemlerde olur.beraberinde işitme kaybı olsa da/olmasa da mutlaka kulak burun boğaz uzmanına da görünün derim ben. geçmiş olsun.

arasıra yaşıyorum bende bu durumu
baş dönmesi,mide bulantısı
yürürken dengeyi kuramama
bende uykusuzluktandır demiştim ama sıklaşınca dr.a gittim orta kulaktan şüphelenmiştim dr.burun ameliyatına kadar ilerletti işi ,eşimle şaşırdık
denge merkezine bile gitmemi söyledi
ilaç verdi eve döndüm
ilaçlar işe yaradı aynı durumu yaşadıkça ilaçları kullanıyorum
ama sorunun neyden kaynaklandığını öğrenmem için düzgün bir dr.çıkmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…