Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkisinin arasında seçim yapmak zorundaysan bence halkla ilişkileri seç ben büro yönetiminde okuyorum istatistik diye bir ders var nasıl vereceğim kara kara onu düşünüyorum genel işletme ve iktisat ortak ders zaten ikisindede var.
ya işte o kadar kolay değil o, bak ben 97 mezunuyum ve benim mezun olduğum yıl hatırladığım kadarıyla hye kadar şube vardı ve birkaç sene sonra bi duydum ki zye kadar şube açılmış, yaani ticaret liseleri (belki diğer meslek liseleri de aynı şekilde olabilir bilmiyorum) o kadar çok mezun veriyorlar ki, denizli sanayi kenti, bir sürü fabrika bi sürü işyeri var, böyleyken bile bi sürü işsiz var, benimle birlikte mezun olan bir çok sınıf arkadaşım ya ev hanımı, ya santralci, ya tekstilde işci, ya sekteter vs, muhasebeyle uzaktan yakından alakası olmayan işlerdeler yani, çok azı bitirdiği bölümde çalışma imkanı bulmuştur, ticaret lisesi bence çok eğlenceli bi bölüm, hani şu hayat şartlarında hemen iş bulacaksın deseler seni yeniden liseye göndercez hangisini istiyosun deseler yine ticareti seçerim, çok severek okudum, ama bazen ne istemek ne sevmek yetmiyo, yıllarca iş aramış ve bulamamış tekstillerde işçilik yapmış biri olarak söylüyorum muhasebeciler parmakla sayılacak kadar az, bi fabrikada belki 100 tane işçi çalışıyo ama anca 2 tane muhasebeci var, çoğunluk da zaten tecrübeli eleman isterler, benim eşim burda büyük bi tekstilde 11 yıldır muhasebecilik yapıyor, daha doğrusu muhasebe elemanı, 10 yıla yakındır tanışıyoruz eşimle, ilk tanıştığımız yıllarda neden muhasebe bürosu açmıyosun yada neden mali müşavirlik sınavlarına falan girmiyosun dediğimde imza yetkisi olması gerektiğini söylemişti, benim eşim değme muhasebecilere taş çıkartır yıllardır orada, çalıştığı fabrikanın grup şirketlerinin muhasebesini tutuyor, ön muhasebe değil bildiğimiz muhasebe yani, hatta biraz da maliyet muhasebesinden anlıyor ki bunu herkes bilmez, ama verdikleri maaş 750 lira, şükür dioruz çünkü bu işsizlikte onu bile bulamayanlar var, bazen ordan çık başka bi yere gir bu kadar yıllık emeğine çok az maaş veriyorlar dediğimde de huzurum yerinde işim var belki başka bi yerde anlaşamayacağım sonra işsiz kalacağım bellimi olur diyo, 11 yıllık muhasebeci bile bundan korkuyo yani, üstelik muhasebe bürosu açmak için çevre gerekiyo, eşin dostun bol olcak ki herkesi sana yönlendirsin, mali müşavirlik sınavları da çok zormuş duyduğuma göre, velhasıl kelam muhasebecilik iyi meslek güzel meslek ama herkes muhaseebeci aramıyo malesef :çok üzgünüm:
denizli'yi haberlerde izliyorum herkesi işsiz bebeğine mama alamayanları görünce içim cız ediyor ablacım.ama bu hale nasıl geldik sorusuna cevap olarak birilerine bir ders veremedi denizli o cevabı bizim balıkesir martta çok güzel verdi Allaha çok şükür.şuan boğaziçi ekonomi mezunu bile 750 liraya iş bulursam şükür edecem dediğini duydum.
ben okuldan 2007 de mezun olduğumda iş buldum 2 fabrikanın muhasebesini tutacaktım hadi ne güzel derken kriz fabrikamızı kapattı.şimdi kpss dedim şırnak cizreye kadar yazdım puanımda iyi tutmadı,şimdi tek çara mali müşavirlik hem çalışıyorum,hem hazırlanıyorum hemde tarlada reçperlik yapıp babama yardım ediyorum...
onca emek veriyoruz tarlada terden çenem yara oldu emeğimizi ne yazık ki alamıyoruz...muhasebecisi,tarımcısı,1 numara üniversiteyi dahi bitirsek bişi olamıyoruz olamıyoruz...genede iyiki muhasebeyi seçmişim mali müşavirlik gibi büyük bir kariyeri olan bir işe sahip lmak için elimden geleni yapacam.Allah büyüktür ablacım.biyloji öğretmenlini bitirmiş adam madende zonguldakta yrin altında kürekle kömür çıkartıyor...biyoloji okumuş ne iş yapıyor...tüm bölümler alakasız işlerde çalışıyor bu neden böyle...biz balıkesirliler bunun cevabını verdik.denizlide versin.