• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar yardim birsey soracagim

o yasta olsam dert etmem yaşım 32 herseyim.normal ama sonuç yok.bana doktor ultrasonda bakti ama adetten bakmadi birde adetken gidecem umarım sorun cikmaz
İnşallah bir sorununuz yoktur yaşım erken evet ama hiç olmayacak mı korkusu var üzerimde okumuyorum çalışmıyorum da o yüzden kafama takıyorum çok endişeliyim

Ben bu işten birşey anlamadım sayısı önemli degilmi hepsi çöp oluyor 1tane bile olsa yeter ozaman.

Inşallah gelisir sizinkide tedavi oluyormuusnuz
3 tane yumurta sansını artırıyor inşallah mutlu haber alırsınız benimde 3 adet vardı 2 tanesi tutu ikiz kızım var şükür rabbim isteyen her kese nasip etsin inşallah

3 tane yumurta sansını artırıyor inşallah mutlu haber alırsınız benimde 3 adet vardı 2 tanesi tutu ikiz kızım var şükür rabbim isteyen her kese nasip etsin inşallah
amin inşallah neyiz ek darısı başıma ama hiçbiri tutmadi buayda cok umutluydum hicbir belitim olmadi yakinda regl oluurm

Nasıl tedavi kaç yıl beklediniz klomene Doktor mu karar verdi sorununuz1 neydi çok şey sordum ama yardımcı olurmusunuz

Merhabalar benim adetim 2 aydır erkenden geliyor ilk ay 4 gün önce bu ay da 2 gün önce geldi sebebi nedir bilen varmi

Nasıl tedavi kaç yıl beklediniz klomene Doktor mu karar verdi sorununuz1 neydi çok şey sordum ama yardımcı olurmusunuz
Benim yumlar çatlamıyordu kirst oluyordu 3 yıl olmadı bebegim sonra dr değiştim klomen tedavisine başladı 3. Ayda hamile kaldım 3 kutu tukettim her ay 7 adet içtim kutuda 7 tane vardı

Catlamadigi nasıl anlaşıldı
Kasıklarım agrıyordu catlamadıgı için yumlar kirst oluyordu diger dr beni 25 ay oyladı başka dr geçtim 3 ay tedavi verdi klomenle 28. Ayda hamile kaldım tam 3 yılda değil duz 3 yıl yazdım 😊

Kasıklarım agrıyordu catlamadıgı için yumlar kirst oluyordu diger dr beni 25 ay oyladı başka dr geçtim 3 ay tedavi verdi klomenle 28. Ayda hamile kaldım tam 3 yılda değil duz 3 yıl yazdım 😊
hem belki benimde öyle kaşıklarım ağrıyor bneimde çatlamıyor olabilir bence kimse birşey demedi ama

Adet rengim kahve olurdu kist kanamasıymış

Back