- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
İnşllah isteyen herksin en kısa zamanda olurİyi bi doktor bul biraz daha denersinz en olmadı tüp bebeğe veya başka altrntflere fln yönelirsinz ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşllah isteyen herksin en kısa zamanda olurİyi bi doktor bul biraz daha denersinz en olmadı tüp bebeğe veya başka altrntflere fln yönelirsinz ..
İnşallah bir sorununuz yoktur yaşım erken evet ama hiç olmayacak mı korkusu var üzerimde okumuyorum çalışmıyorum da o yüzden kafama takıyorum çok endişeliyimo yasta olsam dert etmem yaşım 32 herseyim.normal ama sonuç yok.bana doktor ultrasonda bakti ama adetten bakmadi birde adetken gidecem umarım sorun cikmaz
insalah olur önünüzde güzel yillar var zamanla hallolurİnşallah bir sorununuz yoktur yaşım erken evet ama hiç olmayacak mı korkusu var üzerimde okumuyorum çalışmıyorum da o yüzden kafama takıyorum çok endişeliyim
Aminn inşallah teşekkürlerinsalah olur önünüzde güzel yillar var zamanla hallolur
3 tane yumurta sansını artırıyor inşallah mutlu haber alırsınız benimde 3 adet vardı 2 tanesi tutu ikiz kızım var şükür rabbim isteyen her kese nasip etsin inşallahBen bu işten birşey anlamadım sayısı önemli degilmi hepsi çöp oluyor 1tane bile olsa yeter ozaman.
Inşallah gelisir sizinkide tedavi oluyormuusnuz
amin inşallah neyiz ek darısı başıma ama hiçbiri tutmadi buayda cok umutluydum hicbir belitim olmadi yakinda regl oluurm3 tane yumurta sansını artırıyor inşallah mutlu haber alırsınız benimde 3 adet vardı 2 tanesi tutu ikiz kızım var şükür rabbim isteyen her kese nasip etsin inşallah
sizin ikizler tedaviyle mi olduamin inşallah neyiz ek darısı başıma ama hiçbiri tutmadi buayda cok umutluydum hicbir belitim olmadi yakinda regl oluurm
Sadece klomen kullandım 3 ay üçüncü ayda hamile kaldımsizin ikizler tedaviyle mi oldu
Benim yumlar çatlamıyordu kirst oluyordu 3 yıl olmadı bebegim sonra dr değiştim klomen tedavisine başladı 3. Ayda hamile kaldım 3 kutu tukettim her ay 7 adet içtim kutuda 7 tane vardıNasıl tedavi kaç yıl beklediniz klomene Doktor mu karar verdi sorununuz1 neydi çok şey sordum ama yardımcı olurmusunuz
Benim yumlar çatlamıyordu kirst oluyordu 3 yıl olmadı bebegim sonra dr değiştim klomen tedavisine başladı 3. Ayda hamile kaldım 3 kutu tukettim her ay 7 adet içtim kutuda 7 tane vardı
3yilneden beklediniz 3yilsonrami anlasildi sadece ilacmi ictinizCatlamadigi nasıl anlaşıldı
Kasıklarım agrıyordu catlamadıgı için yumlar kirst oluyordu diger dr beni 25 ay oyladı başka dr geçtim 3 ay tedavi verdi klomenle 28. Ayda hamile kaldım tam 3 yılda değil duz 3 yıl yazdımCatlamadigi nasıl anlaşıldı
hem belki benimde öyle kaşıklarım ağrıyor bneimde çatlamıyor olabilir bence kimse birşey demedi amaKasıklarım agrıyordu catlamadıgı için yumlar kirst oluyordu diger dr beni 25 ay oyladı başka dr geçtim 3 ay tedavi verdi klomenle 28. Ayda hamile kaldım tam 3 yılda değil duz 3 yıl yazdım![]()
kist olduğu ultrasondami ciktihem belki benimde öyle kaşıklarım ağrıyor bneimde çatlamıyor olabilir bence kimse birşey demedi ama
Evet cnmkist olduğu ultrasondami cikti
adeyliykenmi gittin normal ultrasindamiEvet cnm
Adetsiz gittim adete 5 gun kala filandı ultrason da görüldü catlamadıgıadeyliykenmi gittin normal ultrasindami