- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet cnm her adet döneminden sonra yeni yumurtalar gelişiyor ama benimkiler hiç gelişmiyor malesefDoktor bana ultrasonda 3 yumurta var dedi sıkıntı yok dedi bana.simdi benim merak ettiğim su yumurtlama doneminde bunlar spermle buluusp catlamadiysa 3udemi adetle atiliyor .3udemi aynianda çöp oluyor bunu merak ediyorum
Ben bu işten birşey anlamadım sayısı önemli degilmi hepsi çöp oluyor 1tane bile olsa yeter ozaman.Evet cnm her adet döneminden sonra yeni yumurtalar gelişiyor ama benimkiler hiç gelişmiyor malesef![]()
![]()
ozaman tek de olsa yeterli.önemli olan kalitesi mı.ultrasonda gördü birsey demedi bana.kalitesi ultrasonda bakilip anlaşılıyor muevet. bir daha ki adetle yeni yumurtalar oluşuyor diye biliyorum ben
ozaman tek de olsa yeterli.önemli olan kalitesi mı.ultrasonda gördü birsey demedi bana.kalitesi ultrasonda bakilip anlaşılıyor mu
çatlamasını nasil bilecem ben yumurtlamayi hissediyom ama dollenme olmuyor adetle dökülüyor acaba çatlamıyor mu ama adetim gecikmiyiryok canım yumurtalar tüp bebek tedavisinde toplandığı zaman anlaşılıyor kalitesi sanırım. yumurtan oluşuyorsa çatlamasıda önemli yani
çatlamasını nasil bilecem ben yumurtlamayi hissediyom ama dollenme olmuyor adetle dökülüyor acaba çatlamıyor mu ama adetim gecikmiyir
Evet sağlıklı 1 tane yumurtaya ihtiyaç var sadeceBen bu işten birşey anlamadım sayısı önemli degilmi hepsi çöp oluyor 1tane bile olsa yeter ozaman.
Inşallah gelisir sizinkide tedavi oluyormuusnuz
yas kaç acaba adet duzensizligimi varEvet sağlıklı 1 tane yumurtaya ihtiyaç var sadece
Tedavi oluyorum femara kullandım geliştirmek için ama yumurtalar hiç cvp vermedi![]()
![]()
Yaş 20 evet adet düzensizliği ve pko varyas kaç acaba adet duzensizligimi var
Ben yumurtlamayı biliyom kasımdandım dan adetten 5gunsonra ama.sonuç yok sonra yine adet.Doktor ultrasonda baktı rahim temiz dedi yumurtalar iyi dedi.ama iyi se neden döllenme olmuyirbak şöyle olcak baştan anlatıyorum. adet oldun bitti adetinden 10 veya 12 gün sonra yumurtlama günün oluyor o günler ilişki yaşıcaksın eğer dopru takip edemiyorsan idrar testleri var. yada dr yardımı ile takip edip ilişki yaşıcaksın öle işte
yas küçük olur sizin InşallahYaş 20 evet adet düzensizliği ve pko var![]()
![]()
İnşallah Bekliyoruz işteyas küçük olur sizin Inşallah
o yasta olsam dert etmem yaşım 32 herseyim.normal ama sonuç yok.bana doktor ultrasonda bakti ama adetten bakmadi birde adetken gidecem umarım sorun cikmazİnşallah Bekliyoruz işte![]()
Cnm bunun cvbını burda zor bulursun bunu bilsek zaten bunca kadın yavru özlemi çekmez değilmi..şimdi yapacagın şey senin ve eşininde düzenli doktora gitmesi ve sorunu bulması..tek kendini odaklama eşindede prblem olablir..Ben yumurtlamayı biliyom kasımdandım dan adetten 5gunsonra ama.sonuç yok sonra yine adet.Doktor ultrasonda baktı rahim temiz dedi yumurtalar iyi dedi.ama iyi se neden döllenme olmuyir
onuda gonderdim sorun yok demiş güya nebilim bakacagiz aynen sürekli doktora gidesim varCnm bunun cvbını burda zor bulursun bunu bilsek zaten bunca kadın yavru özlemi çekmez değilmi..şimdi yapacagın şey senin ve eşininde düzenli doktora gitmesi ve sorunu bulması..tek kendini odaklama eşindede prblem olablir..
İyi bi doktor bul biraz daha denersinz en olmadı tüp bebeğe veya başka altrntflere fln yönelirsinz ..onuda gonderdim sorun yok demiş güya nebilim bakacagiz aynen sürekli doktora gidesim var