KIZLAR YARDIM BETA HCG AZ ARTIYOR BİLGİ LÜTFEN

rymruyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
347
451
33
Kızlar yeni üyeyim ama bayadır takipteyim. sayfada çoğu kişinin beta hcg oranının azar azar arttığını gördüm ama sonucunda ne oldu bilmiyorum . Bat 26 haziran . ama ben 24 haziran öğrendim ve ilk kan tahlilim 85 , iki gün sonraki 150 ve 28 haziranki sonucumda 225 çıktı . doktor sağlıklı bir gebelik değil gibi 1 temmuzda tekrar kan tahlili yapacağını söyledi . ama bende moral sıfır ? umudumda kayboldu

Öncelikle stresi azaltin kafanizi baska seylerle meşgul etmeye çalışın. Alacak nefesi varsa zaten yaşar ne desek ne yapsak boş. Ben de bayadir okuyorum burayi. Artış yavaş gidip de sağlıklı gebelik geçirenlere de rastladım. Ani ve agır hareketler yapmayın. Pazartesi günü doktorunuz progestan filan verebilir. Vermese de siz sorun. Bolca dua edin.

Progesteron tahlilide yaptı onda sıkıntı yok ama yavaş ilerlediği için sağlıksız gebelik dedi bugünde yaptırdım 271 çıktı çok çok az sonuçlar husursuz ediyor beni bilmiyorum pazartesini beklemek çok zor

Allah yardimcisi olsun bu yolda ilerleyen herkesin. İnanin her aşamasi zor. Bizim de ense kalinliği normal çıktı ama kan tahliliyle birlikte yapilan ikili test de risk yüksek çıktı. Biz cvs yaptiracağız salı günü. Orda risk yüksekse doktor alalim dedi. Bir haftadir perisaniz. Allah herkesin yardimcisi olsun. İğneyle bebeğin plasentasindasindan hücre alinip incelenecek. Duanizi eksik etmeyin duamizda sizi eksik etmeyeceğim

Allah yardımcın olsun senin de. inşallah güzel haberlerle gelirsin dualarımdasın inşallah sorunsuz atlatırsın zor süreçler dik durmakta zor biliyorum ama elimizden bi şey gelebilse keşke sadece kendimizi yıpratıyoruz maalesef

Adetim her ay duzenli gelirken gecen ay 12 gun gecti geldi bu ay ise 2gun erken geldi ama baya az ve kahverengi pembemsiydi 5 gun surerken 3gun surdu beta hgc degerim 2cikti sizce hamilemiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…