- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Selam kızlar Bu ay çok garip regli oldum temmuzda enfeksiyon geçirdim fitil vs kullandım sonrasında iki ay 28. Gün adet oldum normalde 25-26 gün döngüm gecikme olucağını tahmin etmemiştim hep bebiş sandım ama yoktu malesef neyse bu ay da kendi döngüme göre 3 4 gün erken oldum 23. Gün başladı hafif sulu sarımsı başladı ilk gün sonrasında çok az geldi ped neredeyse bomboştu 2. Gün yine aynı şekilde lavaboya gidince akıyo ama ped de hiç bişey yok 3. Gün gün içinde biraz daha yoğundu yine en cok lavaboda akan uzayan değişik bi hal aldı akşamına azaldı ve 4. Gün hafif sarımsı bişeye dönüştü gece tamamen bitti ve bugün 5. günüm akıntım hala devam ediyo böyle sulu sarımsı gibi normalde ilk iki günüm aşırı yoğun ve ağrılı gecer 3. Az ağrılı ama kanamada hafiflerdi bu reglimde sadece yumurtalıklarım ağrıdı sökülme ağrısı vs hiç olmadı zaten garipti ne olduğunu anlayamıyorum korkmaya başladım bugün sol kasığımda hala batma ve hassasiyet var başına böyle bişey gelen var mı kızlar ne olduğunu hakkında fikri olan aklıma kötü şeyler gelmeye başladı şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim ❤