kızlar yardım annem cevaplarınızı bekliyor

Avukatın danışma karşılığı ücret alması veya almaması vicdanla alakalı bir durum değil. Yani ücret talep eden avukat vicdansız olmuyor.Bu ücret avukatın yasal hakkıdır ve emeğinin karşılığını alıyor etik olmayan bir durum yok. Derseniz ki ne emek harcıyor o bilgileri edinebilmek için yıllarını harcıyor.Avukatın bilgisi sermayesidir.Çoğu büroda da müvekkillerin görebileceği şekilde de asılıdır ama çoğu insan bilgiye, emeğe saygı duymadığı için işine gelip ödemez. Malesef bazı avukatlar da talep etmez.Ancak talep etmemesi bir bedeli olmadığı anlamına gelmez.Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim. Ayrıca evet muayeneden sonraki kontroller test sonuçları falan ücretsizdir. Ama muayene ücretlidir. Avukatın danışmanlığı da muayene gibidir avukat dinler gerekirse araştırmasını yapar hukuki sorun veya çözümü ortaya koyar ki bu da reçetedir. Dileyen devam etmek ister davayı açalım der dileyen devam etmeyelim der. Dava yani temsil kısmıysa ilaç tedavisi veya ameliyat gibidir. Yani avukatın tek işi temsil değildir.
bende merak edip araştırdım avukatşların da bu konuda fikir birliğinde olmadığı bunu etik bulmayanlar gibi hakkı olduğunu düşünen avukatlarda olduğu yazıyordu. diyelimki ben eczacıyım ben o bilgiyi edinmek için yıllarımı harcadım diye bana ilaç danışana bu bilgiyi parayla satmam ilacı parayla satarım. bu konuda fikir ayrılığımız var tartışmak anlamsız. yanlış yönlendirme olduysada siz yetişip düzelttiniz fikirlerimizi burda tartışıp gereksiz kirletmeyelim konuyu iyi akşamlar..

hayatımda ilk defa böyle bir şey duydum, insan kendi torunu yani OĞLUNUN KIZI'na neden çocuğuymuş gibi davranır hatta gider de nüfusuna alır, ne terbiyesizce, ahlaksızca bir şey, hiç bir mantığı yok aklım almıyor, babaanneniz sapık heralde, annenizin yerinde olsam çook önceden yapardım bunu. o babaanneyle de görüşmezdim.

Tôvbe yarabbim yaa. Bizim buralarda çocuğu olmayan yakın akraba istiyo zorla alıyo. Sizin babaaneniz almıs ilginç!!

30 yaşındaymış kız kardeşiniz olgun bir kadın artık onun için bi önemi yok......

X