• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Kizlar Yardim ! Aileler nasil tanisir? :)

Aaylin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
471
1
96
39
İstanbul
Selam kizlar,
aklima takilan bazi seyler var.
Biz simdi sevgilimle cikali 1 yil oldu fakat belkiii bu sene ramazandan sonra aileler tanisabilir. Yani ben konuyu actim sevgilime nisan icin daha erken ama aileler tanisabilir dedi. Bu konuyu daha anneme acmadim daha biraz zaman var diye.
Simdi bu aileler nasil tanisiyor? kiz bu durumda ön plandami olmali yoksa biraz gerimi durmali? Ilk geldiklerinde kapiyi kizmi acar anne mi babami? yani ufak detaylar bunlar ama hiiiic bir fikrim yok.
Birde sevgilim ve ailesi bize 9-10 saatlik uzaklikta oturuyor. Gelseler günübirlik gelip gitmezler en az bir gece kalirlar diye tahmin ediyorum. Bu durumdada ben onlari bizim evde agirlamanin nekadar dogru olacagi konusundada biraz tereddütdeyim. Sonucta tanisma, yani aileler daha birbirlerine yabancilar. Hem onlarin hem bizim rahatligimiz icin geceyi otelde gecirseler ama kahvalti, yemek vs bunlar icin bizim evde bulunsalar cokmu tuhaf kacar?? Ayy gercekten düsününce bile cok heyecanli oluyor fakat hicbir fikrim olmadigi icin birazda korkuyorum.

Selam kizlar,
aklima takilan bazi seyler var.
Biz simdi sevgilimle cikali 1 yil oldu fakat belkiii bu sene ramazandan sonra aileler tanisabilir. Yani ben konuyu actim sevgilime nisan icin daha erken ama aileler tanisabilir dedi. Bu konuyu daha anneme acmadim daha biraz zaman var diye.
Simdi bu aileler nasil tanisiyor? kiz bu durumda ön plandami olmali yoksa biraz gerimi durmali? Ilk geldiklerinde kapiyi kizmi acar anne mi babami? yani ufak detaylar bunlar ama hiiiic bir fikrim yok.
Birde sevgilim ve ailesi bize 9-10 saatlik uzaklikta oturuyor. Gelseler günübirlik gelip gitmezler en az bir gece kalirlar diye tahmin ediyorum. Bu durumdada ben onlari bizim evde agirlamanin nekadar dogru olacagi konusundada biraz tereddütdeyim. Sonucta tanisma, yani aileler daha birbirlerine yabancilar. Hem onlarin hem bizim rahatligimiz icin geceyi otelde gecirseler ama kahvalti, yemek vs bunlar icin bizim evde bulunsalar cokmu tuhaf kacar?? Ayy gercekten düsününce bile cok heyecanli oluyor fakat hicbir fikrim olmadigi icin birazda korkuyorum.

"Tanrı misafiri" diye bir kavram var. sizde kalmalarında bir sakınca yok. sizin teklif etmeniz bence gerekir. bu olay kız evi oğlan evinden çok "misafirperverliğe" girer.

kapıyı kimin açacağı konusunda annenin fikrine başvur

ramazan sonu tanışma düşünceniz varsa bu konuyu annene şimdiden söylemende fayda var buyrunnnnnnnnn

öncelikle cevabiniz icin tesekkür ediyorum. Bunlar tabiki benim düsüncem daha anneme danismadim ama kesinlikle annemde sizin gibi düsünüyordur. Sonucta onlar nasil uygun görürse öyle olacak...benim bu konuda pek söz hakkim oldugunu sanmiyorum :).

çok düşünme

annenin dediklerini uygula

o an zaten talimatlara göre hareket ediyorsun

heyecandan ve stresten dolayı robot gibi oluyorsun :içelim:

zanım madem ramazandan sonra bir şeyler yapmak istiyorsunuz o zaman daha şimdiden bunu ailene anlat ki daha sonradan hayal kırıklığına uğrama: ayrıca bu kadar küçük ayrıntıları düşünür de kafanı yorma.çünkü o stresle bazı şeyler atlanabiliyor. mesela biz verdik gitti dediklerinde kalkıp büyüklerimizin elini öpmeyi unuttuk:) oluyor yani böyle şeyler

durum aslinda söyle. Biz bundan bi kac ay öncesine kadar bu sene icin söz yada nisan düsünüyorduk. Sevgilim abisine söyleyince daha cok erken demis cünkü benim okulumun bitmesine iki senem var. Abisi öyle deyince sevgilmde bu düsünceden uzaklasti. Tamam dedim yani zorlamanin bi anlami yok. Fakat ben ailesinin ailemle tanismasini cok istiyorum cünkü ailemin bu konudaki görüsü benim icin cok önemli. Bunu söyledim sevgilim yine abisiyle konusacak bu fikri. Eger onlar tamam derse bende anneme demeyi düsünüyorum yok bu sene olmaz derlerse demicem, bu yüzden sevdicegimin abisiyle konusmasini bekliyorum.Cok komik bir durummus gibi geldi ya...naz evi sanki erkek tarafi gibi...neyseee kisacasi böyle iste...

aslinda cok haklisin kücük ayrintilari düsünerekten kendi kendimi strese sokuyorum...zaten olup olmayacagida belli degil fakat olursada sanki kendimi cok mükemmel göstermek zorundaymisim gibi hissediyorum ki bunun da sacma oldugunu biliyorum aslinda...yani sonucta bir sekilde olacak bitecek ama heycan iste yenemiyorum :))

anlamadığım bir konu var neden abisiyle konuşuyor da anne ya da babasıyla değil

canim aileler tanismaya geldiginde abileri ve ablasi gelecek...babasi felci anneside rahatsiz 9-10 saatlik yola dayanamazlar(mis) ondan daha cok büyük abisinin ve ablasinin lafi geciyor bu durumda.

bence önce tanışma olayını annen ile görüşüp onun fikrini al. yani onun böyle bir şey için erken mi şimdi zamanı mı demesi daha önemli. ben ilişkimi ailem ile ilgili bazı sebeplerden dolayı uzun yıllar ailemden hiç kimseye söylemedim. ama öğrendiklerinde annem çok üzüldü zamanında herşeyi onunla paylaşmadığım için. şimdi en ufak ayrıntıda bile fikrini alıyorum.
bana göre sevgilinin ailesi sizde kalmayı kabul etmez zaten onun için boşuna düşünme. ayrıca tanışmaya geldiklerinde sizde kalması pek uygun olmaz. yani benim ailem olsa pek istemez bunu. söz ya da nişan olsa tamam ama tanışmaya geldiklerinde kalması biraz abes olur. bir de tanışma yani biraz gergin bir ortam olabilir. ilk kez birbirini görecek herkes.
ama önemli olan senin rahat olman onun içinde stres yapma.

Back