KIzlar yardım adetim 5 gün gecikti neden olmuş olabilir

eliz_p

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
20
3
86
42
Merhaba kızlar, Normalde adetleri çok düzenli biriyim 26-27 günde bir adet olurum. Ama bu ay bugün itibariyle 30. Günümdeyim (5 gün gecikti) ve adet olmadım. Ay içinde Korunmasız ilişkim olmadı ama yine de dün idrsr testi yaptım tek çizgi çıktı. Göğüslerimde hiç ağrı yok ara ara hafif kasık ağrım oluyor akıntım ise normale göre oldukça az... çok korkuyorum ne olmuş olabilir böyle bi sorun yaşayanınız var mı? Bu arada şu sıralar asla hamilelik düşünmüyorum

Son düzenleme:
Ben de bir hafta önce aynı heyecanla bekledim ana 6. Gün akşamında oldum. Test negatif çıktıysa bence çok ümitlenne derim. Bunlar hep hamileliği düşünmekten oluyo

Polikistik over olabilir
Doktorunuza danışın

Ben de bir hafta önce aynı heyecanla bekledim ana 6. Gün akşamında oldum. Test negatif çıktıysa bence çok ümitlenne derim. Bunlar hep hamileliği düşünmekten oluyo

Ah canım inşallah... ben zaten istemiyorum şimdilik hamile kalmak... bugünden beri karnımda şişlik ve hafif bi ağrı var... şu 5 günde ağrılı menslerimi çok özledim... yarın mensim başlasa dünyalar benim olcak inşallah hamile değişimdir

Kızlar bugün doktora gittim, benim yumurtam çatlamamış henüz, stresten olabilir dedi... yani ben geçen ay ovulasyon olmamışım. Bikaç gün içinde çatlar büyümüş baya dedi çatlamazsa tekrar bakarız 5 gün sonra dedi... içim çok rahatladı allah isteyene istediği zamanda versin hamileliği inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…