• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Yardım!!!! 6. haftada iki kese görünmesi...

nusemert

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
64
2
48
Ankara
Merhaba arkadaşlar 5+5 haftalık hamileyim ve bugün bebeğimin kesesini gormek için dr gittik, ve çok şükür gördük :) fakat dr iki tane kese gördü, birisi kaybolabilir dedi
Benim durumumu yaşayan varmı, lütfen beni biraz aydınlatın .....

canım ben de ilk ultrasonumda iki kese görmüştüm "ikiz mi?" diye heyecanlanmıştım ama doktor diğeri kisttir zaman içinde kaybolacak dedi.. öyle de oldu.. çatlamayan bir yumurta imiş o.. öyle demişlerdi..

canım ben de ilk ultrasonumda iki kese görmüştüm "ikiz mi?" diye heyecanlanmıştım ama doktor diğeri kisttir zaman içinde kaybolacak dedi.. öyle de oldu.. çatlamayan bir yumurta imiş o.. öyle demişlerdi..

çok teşekkürler :) haftaya kalp atışı için gidicez sanırım o zaman netleşir ama içim hala bir garip :26::26:
sizin tek kese olduğu ne zaman belli olmuştu ?

çok teşekkürler :) haftaya kalp atışı için gidicez sanırım o zaman netleşir ama içim hala bir garip :26::26:

geç gördüm mesajınızı.. kalp atışını duymuşsunuzdur bile..:) sorun olmadığını da:)

walla tam hatırlamıyorum ama 1 ay sonra gibi 2.si yok olmuştu.. çok yakın bir zamanda..

Merhaba bebeğin hayırlı olsun canım, kalp atışını ne zaman duydunuz yani kaç haftalıktın, benim en son kesem 4 mm di, doktor yukardan bakınca göremedi keseyi, alttan bakmıştı,

Merhaba bebeğin hayırlı olsun canım, kalp atışını ne zaman duydunuz yani kaç haftalıktın, benim en son kesem 4 mm di, doktor yukardan bakınca göremedi keseyi, alttan bakmıştı,

keseyi 5+5 haftadaki muayenede gördük, kalp atışları içinde bugün gidicem inşallah görürüz çift mi tek mi:32::32:
sizin kaç haftalık bebeğiniz

keseyi 5+5 haftadaki muayenede gördük, kalp atışları içinde bugün gidicem inşallah görürüz çift mi tek mi:32::32:
sizin kaç haftalık bebeğiniz

İnan daha kaç haftalık olduğunu tam net bilmiyorum ama 5 haftalık kesin oldu, İnşallah bebeğinin kalp atışlarını duyarsın, darısı benim başıma,
biz keseyi 4 haftalıken gördük,

Canim kesen 4mm gorundugunde bebisin kac haftalikdi.benim 3 hafta once kesem tam 4mm idi.ama doktorum cok yeni haftasi belli degil dedi.yarin kalp atisi icin randevumuz var.sen gordun mu bebisinin kalp atisin8

İnan daha kaç haftalık olduğunu tam net bilmiyorum ama 5 haftalık kesin oldu, İnşallah bebeğinin kalp atışlarını duyarsın, darısı benim başıma,
biz keseyi 4 haftalıken gördük,

Canim kesen 4mm gorundugunde bebisin kac haftalikdi.benim 3 hafta once kesem tam 4mm idi.ama doktorum cok yeni haftasi belli degil dedi.yarin kalp atisi icin randevumuz var.sen gordun mu bebisinin kalp atisin8

şimdi geldim dr ve tek kese gördük, çok şükür kalp atışlarını da duyduk :21:
sat göre 6+6 haftalık hamileyim ama dr 5+6 haftalık dedi
darısı size inşallah :49:

hayır duymadım, keseyide allttan gördü zaten ilk kontolümdü o zaman kese için 4mm dedi. 10-15 gün sonra kalp atışını duyarız dedi, daha erken dedı

şimdi geldim dr ve tek kese gördük, çok şükür kalp atışlarını da duyduk :21:
sat göre 6+6 haftalık hamileyim ama dr 5+6 haftalık dedi
darısı size inşallah :49:

masallahhh canım, inşallah bende yazarım kalp atışlarını duyduk diye,çok sevindim

Back