- 7 Eylül 2011
- 424
- 89
şu anda lazer yaptıracak maddi durumun varsa istanbulda iki günde halledersin. ben hipermetrop astigmat gözlerime lazer yaptırdm ki miyopa göre başarı şansı daha azdır ve kesinlikle memnunum hatta dünya göz hastanesinden randevu almıştım sonra tavsiye edilen doktor üzerine başka şubesinden randevu aldık. arkadaşımı da gönderdim aynı doktora tahlillerini yapıp ertesi gün operasyonu yapıp yolladılar en fazla 3-4 kalsan önceden şehir dışından geldiğini bildirsen yeterli benim doktorum Adnan Polat'tı internet sitesinden bir araştır istersen.
lens hiç kullanmadım ama iki yönü farklı renk olan lensler var ters kullananlar da var ama ne kadar sağlıklı bilemem. alkol lens yapısını bozar mı? bozmuyorsa ancak o temizler mikrobu
maddiyat değilde şuanda okul problemim var canım bu sene okulum bitiyor yaza düşünüyorum yaptırmayı..
doktorunu araştıracağım dün akşam azıcık baktım ama babamın ikna olması için doktoru geniş çaplı araştırmam lazım:26: benim doktorum çok iyiydi ancak kendisi geçen sene kanadaya yerleşti..
canım alkol denemedim doktorun verdiği damlalardan döktüm solüsyonun içine, bakalım olmadı onuda denerim sonuçta atılacaklar düzelmezse
at gitsin...korkulu rüya görmektense uyumamak daha hayırlıdır....
canım öyle haklısın ama ben o lenslerin gelmesini 2 ay bekledim şimdi kalkıp hemen atsam bi daha beklemem o kadar, şimdi doktorun verdiği damladan döktüm solüsyona bakalım düzelmezse atıcam mecbur bi dahada almam renkli lens..