- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.956
- 168
haha gururuma yedıremedımm ben kendıme gelın makıne kopurtmus dedırtmemgecenın korunde bardakla bosallttmm sıldım gururuma leke surdurmedım sagolun wallaa sayenızde eglencelı qectı
hımmm sorunsuz halletmene sevindim.....hep onlar mı bizi kekleyecek azda biz kekleyelim
kızlaaarrr cok temızlık duskunu olmayan bennn aksam bulasıklarını makıneye koyarkeenn ( bulassık makınesınde ıgrenc bı koku vardı mıgdem bulanmıstı cıkan tabaklardn yemek yıyesım kacmıstı yanı ) baktım domestos bıtmıs genelde tablet deterjanın yanı sıra bulasıkların uzerıne dogru domestos gezdırıodum domestos bıtmıs makıne de kokuyo baktım cıf varmıs ordabarı cıf dokeyım dedım cıfı doktum calıstırdım bı geldım makıne takılmıs kalmıs programda kv mın makınesı eskı makınelerden devırlı mı ne dıolar programlı deıl bazen ole takılıp kalıodu catal falan asagı pervaneye degerse yıne takılmıs dedım heralde catal degıyo bı duzelteyım bı actım kopuk ıcınde kalmıs makıne eee napppcuuzz sımdıı calısıtorum yıne takılıyo bulasıkları cıkarayımda ıcınden ole mı calıstırsam nasıl gıder bu kopuklerr ? bılgısı olan yardım edebılırrr mıııı ???? :26:
Gecmis olsun canim bizim de bir tanidik bulasik makinasinin tableti bitmis diye bolca normal sivi deterjan koyup komsuya cikmis , 1 saat sonra eve geldiginde salona kadar her yer kopuk icindeymis kadin kafayi yicekti zor kurtardik :-D :-D
iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir
canım sonucc mukemmmeeeellcıfler makınemı ıyıceee arındırdı tabııı içibdeki suları kımseye caktırmadan bardakla bosaltması bıraz zaman aldı ama sonunda bosalltttııımm vee ıcın sıldım makıneyı bos bır sekılde calıstırdım koku mokuu kalmadııı gıcır gıcır oldu makıne ooohhh miss
çok tatlısın yaneyse bu da sana ders olsun bize de örnek
hahahah bı de bana sor gece gece bu gelın mutfakta ne yapıyo dıyee dusunuolardıben bardakk bardak makıne ıcı bosaltıodum tabı o sıralar allahtankı alnımın akıylaaa sıyrıldım
benim basımada annemlerde geliyordu bi ayar yapıyordum düzeliyordu nasıl anlatcam ki şimdi sana sen en ıyısı bulasık makınesını bosalt tertemız bırak kaynananla yasıyosan o da koyuosa bulasıkları makıneye o koyarken fark etsın takıldıgını kendılıgınden oldu sanır en azından o sırada mutfakta olma birde Allah korusunkızlaaarrr cok temızlık duskunu olmayan bennn aksam bulasıklarını makıneye koyarkeenn ( bulassık makınesınde ıgrenc bı koku vardı mıgdem bulanmıstı cıkan tabaklardn yemek yıyesım kacmıstı yanı ) baktım domestos bıtmıs genelde tablet deterjanın yanı sıra bulasıkların uzerıne dogru domestos gezdırıodum domestos bıtmıs makıne de kokuyo baktım cıf varmıs ordabarı cıf dokeyım dedım cıfı doktum calıstırdım bı geldım makıne takılmıs kalmıs programda kv mın makınesı eskı makınelerden devırlı mı ne dıolar programlı deıl bazen ole takılıp kalıodu catal falan asagı pervaneye degerse yıne takılmıs dedım heralde catal degıyo bı duzelteyım bı actım kopuk ıcınde kalmıs makıne eee napppcuuzz sımdıı calısıtorum yıne takılıyo bulasıkları cıkarayımda ıcınden ole mı calıstırsam nasıl gıder bu kopuklerr ? bılgısı olan yardım edebılırrr mıııı ???? :26:
tertemiz olunca makinem demeye basladın seni senisagol canım aynen makııneyı bosalltttımmm ıcınıde sıldım sularını bosalttımmm yavasscaa yattım uyudum makınem tertemız olmusokadar kopugu yıyınce walaa
hahah sagol canımm halledemesydım senın dedıgını yapacakdm ama hallettım sukurbenim basımada annemlerde geliyordu bi ayar yapıyordum düzeliyordu nasıl anlatcam ki şimdi sana sen en ıyısı bulasık makınesını bosalt tertemız bırak kaynananla yasıyosan o da koyuosa bulasıkları makıneye o koyarken fark etsın takıldıgını kendılıgınden oldu sanır en azından o sırada mutfakta olma birde Allah korusun:)
tertemiz olunca makinem demeye basladın seni seni
Ramazanın başında annemdeyken ikindiye doğru makinayı doldurdum annemde jel bulaşık deterjanı kullanıyor bende ama benimki daha koyu kıvamda bende öyle sandım bir boca ettim bütün makina sıvı deterjan doldu bulaşıkta az diye kısa programda çalıştırdım. Program bittti bi açtım makina sırf köpük. Kız kardeşimle baktık kaldık. Bir kısa iki kezde uzun programda deterjansız yıkadık ancak köpük gitti...yaklaşık 6 saat sürdü bizim bulaşıklar bir pürüpak oldu anlatamam.annemde diyor ki kızım iftar oldu bu makina hala bitirmedi....yani normal buaşık deterjanını bile biraz fazla koysanız çok köpürüyor ama ben domestosu kullanırım pırıl pırıl oluyor...
Bu 2. hortlattığınız konu. Sanırım dikkat etmeden yorum yapıyorsunuz hepsi geçmişte kalmış, sorunlarınada çözüm bulunmuştur sanıyorumki. Yard8mcı olmak istiyorsanız yeni açılan konulara yorum yaparsanız hem eski konular başa gelmez, hemde yeni açılan konuları geriye atarak saygısızlık etmemiş olursunuzohoo kayınvaliden köydeymiş o gelene kadar sen makineyi yeni gibi yaparsın bile:) bende bi kere el deterjanı koymuştum bütün mutfak köpük olmuştu annem de ayrı köpürmüştü:))
canım ben de domestos döktüm.bi tane hortumu var elektronikmiş onu yakmışım makinanın.köpürdüğü için makinaya zarar vermiş.çok uğraşmadılar.servis geldi yaptı 50 tlye.kızlaaarrr cok temızlık duskunu olmayan bennn aksam bulasıklarını makıneye koyarkeenn ( bulassık makınesınde ıgrenc bı koku vardı mıgdem bulanmıstı cıkan tabaklardn yemek yıyesım kacmıstı yanı ) baktım domestos bıtmıs genelde tablet deterjanın yanı sıra bulasıkların uzerıne dogru domestos gezdırıodum domestos bıtmıs makıne de kokuyo baktım cıf varmıs ordabarı cıf dokeyım dedım cıfı doktum calıstırdım bı geldım makıne takılmıs kalmıs programda kv mın makınesı eskı makınelerden devırlı mı ne dıolar programlı deıl bazen ole takılıp kalıodu catal falan asagı pervaneye degerse yıne takılmıs dedım heralde catal degıyo bı duzelteyım bı actım kopuk ıcınde kalmıs makıne eee napppcuuzz sımdıı calısıtorum yıne takılıyo bulasıkları cıkarayımda ıcınden ole mı calıstırsam nasıl gıder bu kopuklerr ? bılgısı olan yardım edebılırrr mıııı ???? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?