Kızlar yardıımmm yandımm ben :d kaynanam oyacak benı..

Bulasik makinasi denemedim ama bir yakinim kopurup tasan çamaşır makinesine yumuşatıcı koyup arindirmisti. Yumuşatıcı köpüğü alir derler. Grcmis olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne yaptiniz merak ettim

bütün kadınlar bir araya gelince ortaya çıkan sonuç çok hoş olmuş ya

sayenizde sorunların ne kadar eğlenceli çözüleceğini öğrendim

teşekkürler hanımlar güldüm bolca ama ben de merak ettim sonuç ne acaba

domestos neden gezdiriyorrsunuz bulasiklarin uzerine
kanser yapar
bunu yapan kadinlari cidden anlamiyorum
bulasik mak kendi deterjanini bile zor cözüyor
mutlaka kalinti birakiyor
heleki parlatici
hepsi kaliyor

tek yapmaniz gereken domestos yerine sirke koymak
ben parlatici kismina koyuyorum sirke
ve durula basladigi zaman makineyi durdurup bulasiklarin üzerien serpyiorum
sonra duruluyor
ve nefis oluyor
ve temiz ham saglikli
domatesto mumkun oldugunca az kullanmaya calisin
en iyi temizlik malzemesi sirkesir unutmayin

hahah aynen canım bende bosalttım makıneyı ıcındekı suları bardakla bosalttımm ıcını de bı guzel sıldım calıstırdım tekrar makıneyı bısısı kalmadı kopuk makıneyı boguyomus durduruyomuss kulamıza kupe olsun :

canım sonucc mukemmmeeeell cıfler makınemı ıyıceee arındırdı tabııı içibdeki suları kımseye caktırmadan bardakla bosaltması bıraz zaman aldı ama sonunda bosalltttııımm vee ıcın sıldım makıneyı bos bır sekılde calıstırdım koku mokuu kalmadııı gıcır gıcır oldu makıne ooohhh miss

gelin dedigin boyle pratik zekali olur :) :) :)
supersin yaa gece gece guldurdun beni

hahhaha sagol canım pratık zeka derken hemen kadınlar kulubune yazdımm tek pratıklıgım buydu ama makınenın ıcındekı suları kımseye caktırmadan bardakla bosaltmak heleki de gecenın on ıkısınde bıraz zaman aldı ve zor olduu napıyo bu gelın dıye dusunmuslerdır allahdan cakmadı kımse olayı ıcınıde bı guzel sıldımmm ohh missss gibi oldu makıne egeer duzelmeseydı ufak ufak mutfaktan uzaklasıppppp hemen uyucakdm

evet canım ıcıdnekı suları bardakla bosaltmadan ve kopuklerı sılmeden gıtmıyo ben ıyı bır tecrube sahıbı oldum ıyıce sıldıkden sonra sularıda bosaltınca calısması lazım yoksa kopukler azıttıkca azıtıyooo

niye öyle yaptınki kısa programda bidaha çalıştırsaydın köpükler giderdi

yokkk gıtmıyooo ben calıstırdım tekrardaaa ıyıce kopuruyo kopuruyooooo makıne duruyo tekrar sularını bosaltıp kopuklerı sılınce calıstı hihihi kulamıza kupee yapalımmm bu arada fıltreyı temızlıorum canım merak etmee

Allah iiyiliginizi versin gece gece guldurdunuz valla beni

hahahah bı de bana sor gece gece bu gelın mutfakta ne yapıyo dıyee dusunuolardı ben bardakk bardak makıne ıcı bosaltıodum tabı o sıralar allahtankı alnımın akıylaaa sıyrıldım

sagol canım bende ıcındekı suları bosalttım bardakla ıcınıde sıldım bos calıstırdım calıstı nıhayet

hemen bulaşıkları yıka kenara kaldır makinenin içinde temizle sesini çıkarma
ayda bir makine temizleyici kullanın bulaşık makinelerinize kızlar

ayyy sorma bızım makıne kopuruyooo ben gırdım kadınlar kulubune makınem kopurdu napcam yazıorum cevap gelecek dıe beklıorum hamıle kalamıoz napcuzz dıye buraya soruyoruz ayy bız bı alemızzz yahuuu neyse makınem halloldu mıs gıbı ggıcır gıcır oldu wallaa kopuk mopuk kalmadı gecenın kornde bardakla su bosalttım ıcınden makınenın saka gıbı sonrada bı guzel sıldım boş calıstırdım mis gibi olduu sizde yapın arada hihihi saka sakaa denemeyın bende tawsıyeee

ay ne bıleyım ıstee sonucda yanı makıne ıcın ozel uretılıyosa varmıs demekkı bı bıldıklerı sirke aklımda bundan bolee haklısınnnn

Allah iyiliğinizi versin cifin ne işi var makinede Bulaşıkları durulayın elinizde. Makinayı da silin güzelce. Baktınız olmuyor gerçeği anlatın.

ben olsam açıkça söylerdim ne var insansın sonuçta olabilir

haha gururuma yedıremedımm ben kendıme gelın makıne kopurtmus dedırtmem gecenın korunde bardakla bosallttmm sıldım gururuma leke surdurmedım sagolun wallaa sayenızde eglencelı qectı

hemen bulaşıkları yıka kenara kaldır makinenin içinde temizle sesini çıkarma
ayda bir makine temizleyici kullanın bulaşık makinelerinize kızlar

sagol canım aynen makııneyı bosalltttımmm ıcınıde sıldım sularını bosalttımmm yavasscaa yattım uyudum makınem tertemız olmus okadar kopugu yıyınce walaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…