• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardıımmm yandımm ben :d kaynanam oyacak benı..

nacizanem

1 yıl ara ile 2. Bebiş
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
1.110
335
333
kızlaaarrr cok temızlık duskunu olmayan bennn aksam bulasıklarını makıneye koyarkeenn ( bulassık makınesınde ıgrenc bı koku vardı mıgdem bulanmıstı cıkan tabaklardn yemek yıyesım kacmıstı yanı ) baktım domestos bıtmıs genelde tablet deterjanın yanı sıra bulasıkların uzerıne dogru domestos gezdırıodum domestos bıtmıs makıne de kokuyo baktım cıf varmıs orda :17: barı cıf dokeyım dedım cıfı doktum calıstırdım bı geldım makıne takılmıs kalmıs programda kv mın makınesı eskı makınelerden devırlı mı ne dıolar programlı deıl bazen ole takılıp kalıodu catal falan asagı pervaneye degerse yıne takılmıs dedım heralde catal degıyo bı duzelteyım bı actım kopuk ıcınde kalmıs makıne :1::1::1::1::1: eee napppcuuzz sımdıı calısıtorum yıne takılıyo bulasıkları cıkarayımda ıcınden ole mı calıstırsam nasıl gıder bu kopuklerr ? bılgısı olan yardım edebılırrr mıııı ???? :30::28::26::25::25::25::25::24::24::24::24:

Eh yani cifle bulaşık mı yıkanırmış yahu :1:
Bulaşıkları çıkarın,makinaya da deterjan koymadan çalıştırın,durular belki gider köpükleri.
Bulaşıkları da elde yıkayıver hemencecik :27:

kızlaaarrr cok temızlık duskunu olmayan bennn aksam bulasıklarını makıneye koyarkeenn ( bulassık makınesınde ıgrenc bı koku vardı mıgdem bulanmıstı cıkan tabaklardn yemek yıyesım kacmıstı yanı ) baktım domestos bıtmıs genelde tablet deterjanın yanı sıra bulasıkların uzerıne dogru domestos gezdırıodum domestos bıtmıs makıne de kokuyo baktım cıf varmıs orda :17: barı cıf dokeyım dedım cıfı doktum calıstırdım bı geldım makıne takılmıs kalmıs programda kv mın makınesı eskı makınelerden devırlı mı ne dıolar programlı deıl bazen ole takılıp kalıodu catal falan asagı pervaneye degerse yıne takılmıs dedım heralde catal degıyo bı duzelteyım bı actım kopuk ıcınde kalmıs makıne :1::1::1::1::1: eee napppcuuzz sımdıı calısıtorum yıne takılıyo bulasıkları cıkarayımda ıcınden ole mı calıstırsam nasıl gıder bu kopuklerr ? bılgısı olan yardım edebılırrr mıııı ???? :30::28::26::25::25::25::25::24::24::24::24:

gece gece güldürdünüz beni :9:
bi güzel bulaşıkları durulayın makineyi silin görmedim duymadım bilmiyorum diyin:1:

bi anımıda aklıma getirdiniz ögrenci evindeyim çok yakın arkadaşımla hayatımızda 2. yada 3. kez çamaşır yıkıycaz:1:
renkli beyaz diye ayırdık makineye koyduk deterjan filan tamam düğmeye basıyoruz çalışmıyo yarım saat bastım düğmeye artık makineyle konuşuyorum:30:
en son tekmelemeye filan başladım
tamirci çağırdık adam geldi baktı filan
en son dedi ki
ablacım bi daha ki sefere fişi takın kesin çalışırr:52:
böyle kalmıştıkk:53::53::9::9::9:

Merhabalar
Öncelikle çok geçmiş olsun :)
Bencede tek tek yıkayın bulaşıkları . Zaten yıkanmıştır da iyice durulayın
Sonra boş çalıştırın makineyi bakalım ne olacak
Düzelmezse itiraf edersiniz :)

Canim o kopuklere su dok kopukleri cikar yoksa onlar 2 gun oyle kalir kirli bez al eline kopukleri onunla cikarmaya bak bulasiklari cikar hemencik elinle yika sil koy yerlerine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım makineyi boğmussun sen.Ben de yapmıştım.Alttaki suyu bardakla boşalt. Tekrar düğmeye baş çalışır. Köpük makineyi durduruyor

gece gece güldürdünüz beni :9:
bi güzel bulaşıkları durulayın makineyi silin görmedim duymadım bilmiyorum diyin:1:

bi anımıda aklıma getirdiniz ögrenci evindeyim çok yakın arkadaşımla hayatımızda 2. yada 3. kez çamaşır yıkıycaz:1:
renkli beyaz diye ayırdık makineye koyduk deterjan filan tamam düğmeye basıyoruz çalışmıyo yarım saat bastım düğmeye artık makineyle konuşuyorum:30:
en son tekmelemeye filan başladım
tamirci çağırdık adam geldi baktı filan
en son dedi ki
ablacım bi daha ki sefere fişi takın kesin çalışırr:52:
böyle kalmıştıkk:53::53::9::9::9:

aynen canım yarın ıse gıtmem gerekıo uyku tutmadı makıneyı bosalttım ıcındekı suları bardakla bosalttımmm ıyıce sıldım ıcını bos calısıyo su anda ne olacak bılmıorm duzelmezsee egger ben gormedım ne oldugunu hıhıhıhı :27::27::27::27::27:

Canim o kopuklere su dok kopukleri cikar yoksa onlar 2 gun oyle kalir kirli bez al eline kopukleri onunla cikarmaya bak bulasiklari cikar hemencik elinle yika sil koy yerlerine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kopuklar hemen sonuyo patlıyo zaten ıcındekı suları bardakla bosalttım makıneyıde bosalttım ıcınıde sıldm boz calısıo su anda bakalım ne olcak hıhııhı :D:D:D :46::46::46::46: alkıs banaaa:37::37::37: olmadı gormedım duymadım bılmıorummm :1::1::1::1::ssz::ssz::ssz::ssz:

Canım makineyi boğmussun sen.Ben de yapmıştım.Alttaki suyu bardakla boşalt. Tekrar düğmeye baş çalışır. Köpük makineyi durduruyor

aynen bogdum sanırım makıne takıldı kaldı suyu dedıgın gıbı bardakla bosalttım makınedekı bulasıklarıda cıkardım sıldım ıcını sımdı bos calısıyooo bakalım nolcaak yıne kopurdyse yandıkk DD :72::72::72:

Merhabalar
Öncelikle çok geçmiş olsun :)
Bencede tek tek yıkayın bulaşıkları . Zaten yıkanmıştır da iyice durulayın
Sonra boş çalıştırın makineyi bakalım ne olacak
Düzelmezse itiraf edersiniz :)

duzelmezse gormedım duymadım :6::6::6::6: allaaaahh allaaaahhh nolmus bu makıneyee derımmm :D:D:D: :36::36::51:

bakttıııııım kızlarr kopurmemıss bakalım sonuna kadar takılmadan yıkıyabılecek mı :D:D: :10::10::24::23::34:

hahahahahahaaa....
:1::1::1::1:
Benzeri başıma geldi :)
Ben yağdanlıkları yıkayayım dedim, eee çok yağlılar içleri falan çıkmaz diye düşünerekten fairy elde yıkama detarjanından akıttım içlerine biraz..
Bir süre sonra makinenin altından köpükler çıkmaya başladı aynı zamanda su..
Açtım baktım ki rezalet makine köpük dolmuş...
Çalıştırmaya devam ettim köpükler iyice azıttı daha çok köpürdü
Makineyi durdurup eşimi çağırdım
fırçalar geldi bana hayır cahil de bir kadın değilsin neden yaptın ki diye:1:
Açtık makineyi köpükleri bezle sildik kalan suyu bardaklarla boşalttırk :9
Bezle içini sildik iyice o alt çekmecesini çıkarıp
Sonra tekrar çalıştırdık b,r sıkıntı olmadı :1:

Son düzenleme:
sürekli domestos koyuyorsun ondan koku almıyorsun filtreyi hiç temizliyormusun peki :25: onuda unutma arada temizle :24:

hahahahahahaaa....
:1::1::1::1:
Benzeri başıma geldi :)
Ben yağdanlıkları yıkayayım dedim, eee çok yağlılar içleri falan çıkmaz diye düşünerekten fairy elde yıkama detarjanından akıttım içlerine biraz..
Bir süre sonra makinenin altından köpükler çıkmaya başladı aynı zamanda su..
Açtım baktım ki rezalet makine köpük dolmuş...
Çalıştırmaya devam ettim köpükler iyice azıttı daha çok köpürdü
Makineyi durdurup eşimi çağırdım
fırçalar geldi bana hayır cahil de bir kadın değilsin neden yaptın ki diye:1:
Açtık makineyi köpükleri bezle sildik kalan suyu bardaklarla boşalttırk :9
Bezle içini sildik iyice o alt çekmecesini çıkarıp
Sonra tekrar çalıştırdık b,r sıkıntı olmadı :1:

niye öyle yaptınki kısa programda bidaha çalıştırsaydın köpükler giderdi :34:

Back