• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Yardııım!! ( kuruma çizgisi mi?)

mine957

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2021
48
19
8
27
Kızlar sabah 5 gibi test yaptım negatif çıktı sonra çöpe atıp yattım öğlen dayanamadım bi bakayım dedim böyle görünüyor. Sizce gebelik var mı? Ne kadar süre sonra ikinci çizgi çıktı onu bilmiyorum 😔

Eklentiler

• 20220901_135255.jpg
    20220901_135255.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar sabah 5 gibi test yaptım negatif çıktı sonra çöpe atıp yattım öğlen dayanamadım bi bakayım dedim böyle görünüyor. Sizce gebelik var mı? Ne kadar süre sonra ikinci çizgi çıktı onu bilmiyorum 😔
Yani bence testiniz varsa bile şuan tekrarlayın kuruma çizgisine benzemiyor

Kuruma çizgisine benzemiyor. Yeni testiniz varsa tekrar test yapın.
Ben kızımı bu şekildeki ince bir çizgiyle öğrenmiştim. Hayırlı olsun.

Kuruma çizgisine benzemiyor. Yeni testiniz varsa tekrar test yapın.
Ben kızımı bu şekildeki ince bir çizgiyle öğrenmiştim. Hayırlı olsun.

Yaa ne güzel söylediniz inşAllah öyledir 😍 pazartesiye kadar olmazsam tekrarlıycam testi

Benim de aynı şekilde çöpe atmak iÇin gittiğimde baktım çift çizgi ama çok soluk üstüne adet gördüm doktorum kan tahlili ver dedi, siz bir sonuç alabildiniz mi?

Bence hamilesin, öyle kuruma çizgisi olmaz.
Sen bir daha test yaparsan 10 dk bekle.
Benim aldığım test 10 dakika içinde diyordu

Benim de aynı şekilde çöpe atmak iÇin gittiğimde baktım çift çizgi ama çok soluk üstüne adet gördüm doktorum kan tahlili ver dedi, siz bir sonuç alabildiniz mi?
Adet oldum bugün 🤦🏻‍♀️

Back