son adet tarihimi 9 eylül olarak hatırlıyorum.ama emin değilim. 17 ekimde idrar testi yaptım.ikinci çizgi silik çıktı. bunun üzerine 18 ekimde kan testi yaptırdım. bHCG değeri 33.3 çıktı. bugün doktoro gittim. doktor ultrasonda birşey göremedi. dış gebelik olabilir dedi. tekrar kan verdim ama sonucumu yarın öğlen alıcam. sizce dış gebelik olabilir mi?
ya da geç döllenme?
değerin 33se zaten doktor ultrasonda bişey göremezdiki.geç döllenme tabiki olabilir.Bu forumda o kadar cok yasayan varki bu durumu,biride benim hatta.Yeni kan testi sonuclarını bekle canım.dış gebelikten cok geç döllenme olmustur bence..
bu arada yanlış okumuşum.ama zaten değerin 18inde 33müş.Bugun ultrasonda görunecek kadar artmamıştır zaten canım.Yani doktorun görememesi çok normal.yeterki yeni kan test sonucun artmış olsun...
o zaman benim en az 1 hafta daha beklemem lazım ultrasonda görebilmek için. teşekkür ederim kızlar. yarınki kan sonucunu alana kadar rahat uyuyamayacağım sanırım.
o zaman boşuna mı panik yaptım ki ben :/ neyse yarın doktorda anlarız artık test sonucunu alınca bakalım katlanarak mı artmıs beta hcg değeri sizi de haberdar ederim :) sağolun cevaplar için