- 8 Ekim 2022
- 164
- 26
- 18
- 27
- Konu Sahibi gardenya1108
-
Ayy inanirmisin ilk kan vermeye gittiğimde HCG değer yerine hgb değeri okumusum 14.7 gördüm ay ben nasıl mutluyum megersem o dehilmis o heyecanla betaya bir baktım ki hüsran oturdum ağladım yeminlesen sabret bakalım, neticede reglin gecikmiş testlerde cıkmayabilir biraz daha bekleyip tekrar doktora görün. inşallah istediğin sonuçları hayırlısıyla alırsın
ben kan vermekten değilde, kötü sonuç alırsam ne yapacağımı bilmiyorum. korkuyorum
sıkma canını, stres yapıyoruz ya hamile kalmak istediğimiz için ondanda olabiliyor böyle şeyler. hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun sonucunda üzülmeyelim yeter kiAyy inanirmisin ilk kan vermeye gittiğimde HCG değer yerine hgb değeri okumusum 14.7 gördüm ay ben nasıl mutluyum megersem o dehilmis o heyecanla betaya bir baktım ki hüsran oturdum ağladım yeminleama şimdi iyiyim sadece regl olamamak beni aşırı geriyor bide burada da saçma sapan konuşan klavye ustaları felan çıkıyor hepten çıldırıyorum kadının düşmanı kadınmış
Evet haklısın gerçekten ne zaman kan vermeyi dusunuyorsunsıkma canını, stres yapıyoruz ya hamile kalmak istediğimiz için ondanda olabiliyor böyle şeyler. hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun sonucunda üzülmeyelim yeter kiiyi olmamız lazım sağlıklı bireyler olalım ki cocuklarımızı iyi yrtistirebilelim
ay inanamicaksın ama gögsünü sıkmayı deneEvet haklısın gerçekten ne zaman kan vermeyi dusunuyorsun
Sıkınca bende bembeyaz yağ bezesi gibi katı bişi geliyor sende ne geliyor kiay inanamicaksın ama gögsünü sıkmayı deneben az once bunu yaptım ay inanamıyorum kendime. hayır normalde sıkınca bi sey geliyo mu bilmiyorum yani
Naptin canım sonuç neay inanamicaksın ama gögsünü sıkmayı deneben az once bunu yaptım ay inanamıyorum kendime. hayır normalde sıkınca bi sey geliyo mu bilmiyorum yani
canım benim beta hcg 35.55 cıktı yarın tekrar vercemNaptin canım sonuç ne
Yaa çok sevindim bende bugün test yaptım eklim resmini aşırı silikcanım benim beta hcg 35.55 cıktı yarın tekrar vercem
aşkım hatırlıyosan benimkiler de öyleydi bak ekledim onlarıda dün ve bugün yaptıgım testler en altta burda beni mahvettiler ya sana önerim her şeyi okuma valla kimyasal gebelik mi demediler heveslenme mi demedilerYaa çok sevindim bende bugün test yaptım eklim resmini aşırı silik
Bugün 11. Gün yarın doktor kontrol var ben alttan muayene edecek bilmiyorum gitsemmi yoksa beklemeye devam mı etsemaşkım hatırlıyosan benimkiler de öyleydi bak ekledim onlarıda dün ve bugün yaptıgım testler en altta burda beni mahvettiler ya sana önerim her şeyi okuma valla kimyasal gebelik mi demediler heveslenme mi demediler
canım git bence zaten 11 gün gecikmis en azından kendi kendini yememiş olursunBugün 11. Gün yarın doktor kontrol var ben alttan muayene edecek bilmiyorum gitsemmi yoksa beklemeye devam mı etsem
Dün kan verdim 0.100 çıktı bugün testi yaptım resmini attım yarın gıdım bakım tekrar kan isterse eğer cuma kan veririm yoksa son çare ilaçcanım git bence zaten 11 gün gecikmis en azından kendi kendini yememiş olursun
evet belki bilmediğimiz bi şeyler vardır hiçbirimiz doktor değiliz sonuçta gitmekte fayda var canımDün kan verdim 0.100 çıktı bugün testi yaptım resmini attım yarın gıdım bakım tekrar kan isterse eğer cuma kan veririm yoksa son çare ilaç
Hamileymişim canım bende ama düşük yaptım nasip değilmiş sen sağlıcakla al kucağınaevet belki bilmediğimiz bi şeyler vardır hiçbirimiz doktor değiliz sonuçta gitmekte fayda var canım
Geçmiş olsun benim tüp bebek 8. Günümde beta testi yaptırdım 0.100 çıktı bir bilginiz var mı bununla ilgiliHamileymişim canım bende ama düşük yaptım nasip değilmiş sen sağlıcakla al kucağına
Duruma bakılırsa suanlik gebelik yokGeçmiş olsun benim tüp bebek 8. Günümde beta testi yaptırdım 0.100 çıktı bir bilginiz var mı bununla ilgili
Bu değer yükseliyor mu yoksa şimdiye kadar yükselmiş olması mı gerekirdiDuruma bakılırsa suanlik gebelik yok
Yani var da yok da denemez benim kşmyasal geöirdiğimde 3 haziranda beta 3 cıkmıstı 13 haziranda 58 ve ben 3ünden bayaaa bi önce ilişkiye girmiştim eşimleGeçmiş olsun benim tüp bebek 8. Günümde beta testi yaptırdım 0.100 çıktı bir bilginiz var mı bununla ilgili
Yani düşük yapmış mıyımdır doktorlar kafamı çok karıştırıyor hepsi farklı bişey söylüyorYani var da yok da denemez benim kşmyasal geöirdiğimde 3 haziranda beta 3 cıkmıstı 13 haziranda 58 ve ben 3ünden bayaaa bi önce ilişkiye girmiştim eşimle
düşük yapsan anlarsın mesela benim normaldr kanamalarom yoğun olur ama kimyasalı hala düşürüyorum şu an kanama sulu ve yapışkan gibi ayrıca normal adwtteki pıhtıdan daha büyük parçalar geliyorYani düşük yapmış mıyımdır doktorlar kafamı çok karıştırıyor hepsi farklı bişey söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?