- 8 Ekim 2022
- 164
- 26
- 18
- 27
- Konu Sahibi gardenya1108
-
Kendisi de bilmiyorEn gec dollenme?
15 gün demesinin sebebi yumurtlamanin üzerinden 14 gün ve sonrasında regl oluruz biz, kesin sağlama alabilmek için 15 gün demiş doktor sana, ama sanmıyorum şimdiye kadar çıkardı, sıcak bir duş al bol bol su iç ve hareket et gelir reglin.Kizlar yokmudur cevap verennn
Telefon klavyesi yanlis yazabiliyor insanEn gec dollenme?
Çok güldük esprinize gerçekten insan o az dikkatsizlikle yazılabilir.Kendisi de bilmiyor
Doktor bunu düşünerek 15 gun sonra gel demiş. Diyorum ki o güne kadar zaten reglin gelecek. Kafanı dağıt kuruntu yapma.Durun şuraya dogrusunu yazayimda aklınız kalmasın... Kizlar yardım geç dollenmemi sizce ???
Aklimiz kalmaz, neden kalsin yahu kendinizi bu kadar onemsemeyin.Durun şuraya dogrusunu yazayimda aklınız kalmasın... Kizlar yardım geç dollenmemi sizce ???
Canım doktor korunmasız ilişki den 15 gün sonra yani bu Çarşamba günü tekrar kan ver gel dedi 15 gün sonra gel demediiDoktor bunu düşünerek 15 gun sonra gel demiş. Diyorum ki o güne kadar zaten reglin gelecek. Kafanı dağıt kuruntu yapma.
Kendini önemsemeyen insan tamda sizin gibi olur bu yüzden onemseyecegim tabiki yanlış yazabilirim ülkenin dogrucusu sizsiniz sanırımAklimiz kalmaz, neden kalsin yahu kendinizi bu kadar onemsemeyin.
Bende anlamadım ağrım çok var sürekli tuvalete gidiyorum usuttum sanırım ama idrar testinde de sorun yok bekliyorum suanlik yarın bibkan vereceğim doktor 3 5 günde bak dedibebis selam, aynı durumu geçen ay yaşadım birebir diyebilirim. 15 mayısta (o tarihte beklenen 18 mayıstı) bayıldım. hastaneye kaldırıldım kusma ve bayılmadan safrakesemle mideme baktılar bi şey görmediler jinekologa gönderdiler baktılar ultrason rahim kalınlaşmış, regl olabilirsin ama gebelikte bekleyebilirsin dedi. ama her ihtimale karşı regl de olsan reglnden hemen sonra kan testi ver dedi tabi ben slk oldugum icin regl oldum ne kan testi yiaaa fedim vermedim. şimdi de reglme 2 gün var ve hamilelik testlerim böyle:
benim bu konu hakkındaki bilincim bu kadar. ve eğer suan hamileysem o gittigim tarihten falan bence Eki Görüntüle 3260467
Kan vermedin mı hala çizgiler çok belirsiz bu tarz şeyler insanı çok şüpheye düşürüyor hemen kan ver bencebebis selam, aynı durumu geçen ay yaşadım birebir diyebilirim. 15 mayısta (o tarihte beklenen 18 mayıstı) bayıldım. hastaneye kaldırıldım kusma ve bayılmadan safrakesemle mideme baktılar bi şey görmediler jinekologa gönderdiler baktılar ultrason rahim kalınlaşmış, regl olabilirsin ama gebelikte bekleyebilirsin dedi. ama her ihtimale karşı regl de olsan reglnden hemen sonra kan testi ver dedi tabi ben slk oldugum icin regl oldum ne kan testi yiaaa fedim vermedim. şimdi de reglme 2 gün var ve hamilelik testlerim böyle:
benim bu konu hakkındaki bilincim bu kadar. ve eğer suan hamileysem o gittigim tarihten falan bence Eki Görüntüle 3260467
hadi bakalım hayırlısı olsun, ben de hamile olup olmadığımı bilmiyorum zatenBende anlamadım ağrım çok var sürekli tuvalete gidiyorum usuttum sanırım ama idrar testinde de sorun yok bekliyorum suanlik yarın bibkan vereceğim doktor 3 5 günde bak dedi
hayır vermedim açıkcası çok cesaretimde yokKan vermedin mı hala çizgiler çok belirsiz bu tarz şeyler insanı çok şüpheye düşürüyor hemen kan ver bence
İki bilmez ne yapacağız biz böyle ama sen gördün gene ben onuda görmedim normalde Fix 29 günde adet olurum taş çatlasın 2 gün sarkar geçen ay 6 saydı bu ay 4 de olmam lazım 8 de kan verdim ultrason la bakildim kist yok kese yok hiç bişi yok akşamında tam kan beta ve idrar tahlili verdim onunda üstünden 6 gün geçti ağrılar duruyor regl gelmiyorhadi bakalım hayırlısı olsun, ben de hamile olup olmadığımı bilmiyorum zaten
Neden kan vermekten mı korkuyorsun hamile olmaktan mı yoksa olmamaktan mıhayır vermedim açıkcası çok cesaretimde yok
sen sabret bakalım, neticede reglin gecikmiş testlerde cıkmayabilir biraz daha bekleyip tekrar doktora görün. inşallah istediğin sonuçları hayırlısıyla alırsınİki bilmez ne yapacağız biz böyle ama sen gördün gene ben onuda görmedim normalde Fix 29 günde adet olurum taş çatlasın 2 gün sarkar geçen ay 6 saydı bu ay 4 de olmam lazım 8 de kan verdim ultrason la bakildim kist yok kese yok hiç bişi yok akşamında tam kan beta ve idrar tahlili verdim onunda üstünden 6 gün geçti ağrılar duruyor regl gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?