- 14 Ağustos 2015
- 75
- 87
- 38
- 44
- Konu Sahibi smollgirl20
-
Ocakta fazla tutunca
Vala bende bilmiyom sekerim en iyisi dr gorun burdan dert etmissin ama derman gelmez sanasag alt kosedwki yer iste artik yumurta mi bilmiyorum
Allah razi olsun bnde nasil yakacam su yumurtayi die dusunuyodum
Yok canin kizmadim tabikide.ben konuya sasirdim azcik yumurta kasik yanmasi ilk kez duydum ondan :))Ay size demedim ben kızmayın konuya yazdım :)
pisik kremini napicam cnmkistte yanma olmazz diye biliyorum buyuk ihtimal enfeksiyon bence bebek te z istiyorsaniz buyuk bir engel pisik kremi bulabilorseniz rahstlatiyor
Yok canin kizmadim tabikide.ben konuya sasirdim azcik yumurta kasik yanmasi ilk kez duydum ondan :))
kistre yanma olmaz mi cnm gercekten 2 senedir dogum.kontrol hapi kullaniyorum ondan da koektum kist mi yapti diyekistte yanma olmazz diye biliyorum buyuk ihtimal enfeksiyon bence bebek te z istiyorsaniz buyuk bir engel pisik kremi bulabilorseniz rahstlatiyor
pardon canim ben disinda yanma var zannerim siz hemn bir hastaneye gidinpisik kremini napicam cnm
yani kasiklara mi surucem vajinaua mi surecem arkadasim ondan sordumBu konu beni banlatır :))
Pişik kremini napıcam demişben gideyim
En dogrusu arkaya bakmadan kacmakBu konu beni banlatır :))
Pişik kremini napıcam demişben gideyim
aizin dermaniniz burda degil siz bi hidin baksnlarkistre yanma olmaz mi cnm gercekten 2 senedir dogum.kontrol hapi kullaniyorum ondan da koektum kist mi yapti diye
yani kasiklara mi surucem vajinaua mi surecem arkadasim ondan sordum
Benimde içim fesat sanirim bende vajina yanmasi sandimBaşlığı görünce saçınız falan yandı sandım ne alakaysa
Muhtemelen enfeksiyondur doktora gidin geçer
Sen yine lokal olarak tutturmuşsunBenimde içim fesat sanirim bende vajina yanmasi sandim
gidicem kadin dogumcuya ama acile degil.gidene kadar rahatlamak adina benim gibi olan varmi diye sormak istedimaizin dermaniniz burda degil siz bi hidin baksnlar
idrar yaparken cok nadir yanma oluyor cnm evet ama en onemlisi kasik yanmasi bakalim doktor ne diyecekBenimde içim fesat sanirim bende vajina yanmasi sandim
altini kismamis :)))Yumurta nasil yaniyor ya ilk kez duydum boyle bisiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?