• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar yaniyor bakarmisiniiz:(

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
31
dundem beri sağ yumurtalik yada kasik kismi sanci seklinde yaniyor kizlar agri batma falan degil yaniyor resmen sari akinti da var hafiften doktora gitmwye korkuyorum simdilik tabi artarsa gidecem gecmesse falan suan cok kafa takildi akljma kotu seyler geliyor ne olabilir bu panik atak oldum sanki iyi degiljm:(

Korkacak bir şey yok. Doktora gidin. Önemli bir şey olabilir. Önleminizi almış olursunuz.

dundem beri sağ yumurtalik yada kasik kismi sanci seklinde yaniyor kizlar agri batma falan degil yaniyor resmen sari akinti da var hafiften doktora gitmwye korkuyorum simdilik tabi artarsa gidecem gecmesse falan suan cok kafa takildi akljma kotu seyler geliyor ne olabilir bu panik atak oldum sanki iyi degiljm:KK43:

Hemen ultrason cihazımı alıp geliyorum

Ne kadar geç gidersen o kadar zora sokarsın.Erken tedaviye başlamak çok önemli.Ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum.Enfeksiyondur.Tabi hiçbirimiz doktor değiliz.En doğruyu o söyleyecek.Korkma.Korkunca geçiyor mu güzelim.Hemen git doktora.

Back