Doğuma Hazırlık Kızlar yan yatış yastığı kullanan var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mervis_21

Minik CELAL'in annesi :)
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
541
5
37
CELAL paşamın beşiğine baktıkça yastığı olmadığı geliodu kaç gündür aklıma.bi konu açılmıs sanırım yenidoğan bebişler zaten yastıkta yatmıomus :) ama yan yatış yastıkları kullanışlı gibi geldi bana tabi mantıken :)) kullanan var mı kızlar??Ayy siz olmasanız napardım bilmiom aklıma her takılan soruda kendi mi kk'da buluom.zaten bağımlısı oldum

yine ben :)) canım ben yan yatış yastığı aldım ama bir kere kullanmadım kutusundan çıkarmadım bile. bence gereksiz. illa bendede olsun dersen rengi pembe ama bendekini seve seve gönderirim sana. yada sen istemezsen isteyen başka bir arkadaşa :)

ama yıkamak için file almadıysan o çok lazım oluyor ondan al derim. kendi kendine bile rahatca yıkayabilirsin

Market market dolasıom almaz mıyım :) aldım da dogumdan sonra annem gelecek büyük ihtimalle.her sölediğime aa filede yıkanırmıymıs,yan yatış yastıgımı varmıs eskiden.birde ben sünnet ettircem inş hemen küçücük bebeğe kıyamazmıs.:))ilk torun yaa..görmemişin oğlu olmus..annesi de hani bana hani bana demiş :)))

:roflol: yok file rahatlık canım hem kaç ay kullanıyorsun. erken sünnet olayının detaylarını hiç bilemiyorum araştırmadım da okumadımda ama oğlum olursada doktorum sünnet diye şart koşmazsa 3-4 yaşını beklerim gibime geliyor :)
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

1-6 yaş arası tavsiye edilmiyor sünnet.en iisi yenidoğan sünnetiymiş cnm.hayırlısı artık bi sorun olmazsa azıcık kırt yapacaklar oluşumun pipisini.RAbbim tüm hamişlere saglıkla kucagına almayı alanlara saglıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

mervisim çok haklısın canım düğününü yine istediğiniz zaman yaparsın ama bebek doğduktan sonrak ilk bir ay içinde hücreler henüz kök hücre durumunda olduğu için kendini 1 günde yeniliyormuş ve en mantıklısı doğumdan sonra bir iki gün içinde yaptırmakmış. bizim de aklımızdaydı ama arda sarılık oldu hastanede yattık falan unuttuk telaştan. sonra tam 28 günlükken rahatsızlandı yine hastaneye yattık. 40 günlükken kasık fıtığı ameliyatım oldu doktoru hatırlatın sünnetini de yapayım o da çıksın aradan dedi tabi biz yine heyecandan unuttuk :))
ben o kadar değilim ama eşim çok pişman yaptırmadığına. 1-6 yaş arası değil de 3-6 yaş arası çocuk psikolojisi için iyi değilmiş biz 3 yaşında düşünüyoruz 6 dan sonraya kalmasın istiyoruz bakalım hayırlısı.

kızlar ya benim de oğluşum olacak ama ben sünneti kendini bildiği zaman yapmak lazım diye biliyordum yanlış mı biliyorum ben?

canım ben baştan dikkat etmediğim için hep aynı yanına yatmış kuzum. başının şekli biraz bozuldu yassılaştı bi tarafı. sonradan yan yatırma yastığı aldım 1 aydır kullanıyorum. bayağı düzeldi başı. ben çok kullandım. başta alsaydım bir sağına bir soluna yatırırdım. bence alınmalı ama sen bilirsin...

ay kıyamam ben arda kuzuya hasta olmus hep.canım benim yha minicik daha.ben de hasta olmazsa die düşünüyorum bakalım nasip inş.3 yasında da cok hareketli olacak zor olmaz mı?gerci 6dan sonra da psikoloji daha cok etkılenır gıbı gelio bana

ben kullanmadım çok sonradan gördüm o yastığı görsem mutlaka alırdım.çünkü kızım çok kusuyordu ve yan yatırmam gerekiyordu.iki yanınıda yastıklarla destekledim hep.zor oluyordu tabiii.onun için şimdi her hamileye yavsiye edeiyorum.
file ise olmazs olmazlardan ilk günden beri heep filede yıkadım ben.daha yeni yeni bırktık küveti fileyi. kucağımda yıkıyorum artık
.

canım hangi marka kullanıosun.ben biraz arastırdım hepsi değişik değişik.

ben doğduğu gunden beri kullanıyorum malum bebek ölümleri çoğu kez uykuda kusup akciğerlerine kaçtığı için oluyor Allah esirgesin.sonuçta bı zararı yok karnından ve sırtından destek yapıyor mışıl mışıl da uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…