Doğuma Hazırlık kızlar yan yatış yastığı aldınızmı mutlaka gereklimidir yenidoğan bebişler için

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

papatya2147

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
374
6
kızlar yan yatış yastığı almayı düşünüyordum ama çok gereksiz diyenler oldu çok basit olmasına rağmen fiyatlarda 25-30 civarı sizler ne yaptınız alıp kullanan anneler evdeki yastıklar iş görmezmi???

ben aldım zaten pahalı değil ve kesinlikle gerekli olduğunu düşünüyorum. Bebekken yatış pozisyonundan dolayı kusmuğumu yutmuşum ve ölümden dönmüşüm aynı şeyin bebeğimin başına gelmesini istemiyorum. Bence gereksiz değil almanı tavsiye ederim.

ben de aldım
ama sırtına ben başka yastıkla destek veririm diyorsan o da benzer işi görür bence
destek vermek kesinlikle önemli

valla bendede var ama bence gereksiz.banada bi arkadas vermisti,bikere yatirdim kizimi hem sikisti rahatsiz ildu hemde sevmedi.ben daha cok arkasina yastik koyarak destek yaptim.

sağolun kızlar benim kafam karıştı gereksiz diyenlerde var hayır çok gerekli diyenlerde ama ben ne olur ne olmaz bi tane alıp hazır bulundurayım en iyisi
hiç olmassa gece bende yattığım zaman o şekilde yatırırım gündüz hep başında olacağım için belki gerekmez ama gece bende uyuyunca aklım bebişimde kalmasın.
bu arada kızlar kusmuk yutması falan çok tehlikeli bişey inşallah pimpirik bir anne olmam ama sizler geceleri uyuyabiliyormuydunuz?yoksa başındamı bekliyordunuz..
benim görümcem bütün gece zombi gibi başında bekliyordu da

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…