- Konu Sahibi esinim1907
hem modern hemde fıyat olarak uygun bişeyler bakıyoruz var mı boyle bır fırma adı verebılcek olan tesekkurler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba biz bu hafta sonu maskoya gittik.. orada saloni die bir firma var inegöldeymiş fabrikası..
salon için oturma grubunu oradan aldık.. daha öncesinde yemek ve yatak odası takımını bigadan doğtaş fabrika satış mağazasından aldık vaktin varsa oraya da uğra derim..
aynı grubu doğtaşda da gördük ama salonideki dizayn olarak daha kullanışlıydı.. bakma istersen adı napoli koltuk takımı doğtaştaki de elegance..
inegöle gitmedim ama gitmiş kadar oldum yatak odalarında harika tasarımlar var..
hem modern hemde fıyat olarak uygun bişeyler bakıyoruz var mı boyle bır fırma adı verebılcek olan tesekkurler
Canım İnegöl'de Ertugrulgazi caddesi var orada bir çok mağaza var bakabilirsin.Ama benim gibi hiç bir şeyde bulayamabilirsin.Modern tarzda düşünüyorsan Didi koltuk ve saloni ye mutlaka bak ama saloni çok pahalı.