Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu kızlar yakında inegöle gıdecegiz mobılyalarımızı nerden alabılırız

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
merhaba biz bu hafta sonu maskoya gittik.. orada saloni die bir firma var inegöldeymiş fabrikası..
salon için oturma grubunu oradan aldık.. daha öncesinde yemek ve yatak odası takımını bigadan doğtaş fabrika satış mağazasından aldık vaktin varsa oraya da uğra derim..
aynı grubu doğtaşda da gördük ama salonideki dizayn olarak daha kullanışlıydı.. bakma istersen adı napoli koltuk takımı doğtaştaki de elegance..
inegöle gitmedim ama gitmiş kadar oldum yatak odalarında harika tasarımlar var..

merhaba biz bu hafta sonu maskoya gittik.. orada saloni die bir firma var inegöldeymiş fabrikası..
salon için oturma grubunu oradan aldık.. daha öncesinde yemek ve yatak odası takımını bigadan doğtaş fabrika satış mağazasından aldık vaktin varsa oraya da uğra derim..
aynı grubu doğtaşda da gördük ama salonideki dizayn olarak daha kullanışlıydı.. bakma istersen adı napoli koltuk takımı doğtaştaki de elegance..
inegöle gitmedim ama gitmiş kadar oldum yatak odalarında harika tasarımlar var..

bizde haftasonu saloniden armani yemek odası takımı ve rio koltuk takımını aldık.

hem modern hemde fıyat olarak uygun bişeyler bakıyoruz var mı boyle bır fırma adı verebılcek olan tesekkurler

Canım İnegöl'de Ertugrulgazi caddesi var orada bir çok mağaza var bakabilirsin.Ama benim gibi hiç bir şeyde bulayamabilirsin.Modern tarzda düşünüyorsan Didi koltuk ve saloni ye mutlaka bak ama saloni çok pahalı.

canım karaman da köfteci yusuf varya onun çaprazında Ümit Mobilya var çok güzel modeller bulabilirsin orda..

cnmm bulundugum yerdeki inegöl magzasına gitmiştim mobilyalarımı almadan önceeee işcilik çok kötüüü emnimki 2.senenin sonunda baya maffolur mobilyalarr..ayrıca ben hesaplattmıştım inegölde10.000 tl tuutyodu salonla oturma odası...ben başka biyerden 12.000 tlye aldım ve kalitli baya mimar oldugum için çok incelerim ince ayrıntıları..belki bizim burdki bayisinde çok iyi şeyler yoktu ana yerine inegöle gidince daha farlı olabilir ama alırken dikat et cnm incele baya..

bizde ablamın mobilyalarını ''donat'' diye bi mağazan almıştık gecen yıl şubatta yatak odası yemek odası koltuk takımı ve oturma grubu 7200tl di internet siteside var ordan bakalbilirsin

Gittinizmi bilmiyorum ama seyran koltuk var inegölde bende koltuklarımı ordan aldım ayrıca bi arkadaşımda ordan aldı çok güzel ve kaliteli koltuklar bi ugra derim.

merhaba bende yakında inegöle gidecegim ama ilk önce mobilyam inegölden com var o siteden inceleyebilirsin gayet uygun fiyatlar ve şık ürünler var aynı zamanda magazalarıda varmış ilk ugrayacagım yer benim bu magaza sanada tavsiye edebilirim...

:46:

Canım İnegöl'de Ertugrulgazi caddesi var orada bir çok mağaza var bakabilirsin.Ama benim gibi hiç bir şeyde bulayamabilirsin.Modern tarzda düşünüyorsan Didi koltuk ve saloni ye mutlaka bak ama saloni çok pahalı.

hatta ve hatta mobilya fuarına gidip birşey beğenememek varmış kısmette :(( muzaffer var Ertuğrulgazi caddesinin başında sadece orada beğendim anında alır çıkardım amaorası da yalnızca yemek( vitrinsiz- vitrin istemiyorum çünkü) ve yatak odası için( tv ünitesi , ve koltuk takımı sormadık bile) 12 milyar dediler :((

bende inegölde oturuyorum fuar başladı burda ama ben senin yerinde olsam fuardan almam fiyatlar çıkıyo ünkü burda mobilyacıların olduğu cADdeler var oralardan bakmak daha uygun oluyor. saloni donat gibi markalar gerçekten çok kaliteli ama fiyatlarıda ona gre aynı kalitede çok güzel mobilyalar var mesela biz en son arı mobilyadan koltuk takımı aldık ve gerçekten çok şık 1900e geldi indirimden yaptırabilirsiniz pazarlığa gayet açıklar.)oun dışında weltew yerekonmazlar şeşkalar hepsi çok iyi gelip gezince zaten gürürsünüzz çok güzel kombinlerde yapmışlar kendileri yemek odası oturma gurupları duvar üniteleri takım çok hoşşş halısından aksesuarına herşeyi düşünmüşlerr..:52:

Back
X