Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kızlar yakın akraba dugnunde bındallı gıysem olurmu

düğünde bindallı giyildiğini hiç görmedim. kına da giyilir benim bildiğim :44:

Bindallıyı gelin olacak kişi kınasıında giyiyor diye biliyorum
-yada kına gecelerinde
Farklı birşey düşün bence

düğün kendi düğününüz değil
ki bindallı kınada gelin adayı tarafından giyilir benim bildiğim

ilginçççç
hani öylebir örf adet varsa bilememde bana şaşırtıcı ve saçma geldi bu fikir istek
kusura bakmayın

de getttt bindallıyıı gelin giyer benceee yaaa kınada felan . Senın gıymen alakasız olur sonra gelinleri sasırmasınlar kendine hoş gusel bı elbıse al bencee anlam karmaşası yaratma derim ama sen bılırsın yinede

Son düzenleme:
bulunduğunuz yerin adetlerinde varsa birşey diyemem modeli güzelmiş...ama eğer öyle bir adetiniz yoksa ve sadece sen giyeceksen komik bir durum olur ...ben giymezdim...bizde kına gecelerinde kına yakılırken gelin giyer başka giyen olmaz...sen bilirsin

başka bir şey bulamadınız mı ya. o kadar abiyeler dururken. bindallı çok alakasız bence. birinin düğününde öyle bir şey görsem, yanlışlıkla mı buraya geldi bu derdim

tamam tamam vazgectım......... ulennnn........... yerım sızlerı ben yorumlarınız ıcın teskurlerrr ıcımde kalmıstı belkı olur dedıydım ama neyseeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…