How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

kızlar yaa bir şeyy sormak istiyorumm ilgilenir misiniz acaba

limon_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
385
0
26
Ankara
benimm oğlum çok hareket ediyorrr yaa karnımdaa beni uyutmayacak kadar sizce normal mii aynı durumda olan var mı acaba doktor normal erkek çocukları biraz fazla hareket eder dedii

canım bende 37 haftalık hamileyim benim bebişde çok hareketli her an karnımı delcekmiş gibi hissediyorum normal bence

gayet normal bende 33. haftaya girdim ve artık bazı tekmelerden dolayı göbeğimin sallandıgını görüyoruz :)
hemde benim bebişim kız:) ve geceleri biz hareketsiz yatınca onlara daha cok hareket alanı açtıgımız için
onların hareketleri dahada cogalıyor bunu 2 ay once dogum yapmıs olan cocuk egıtımı almıs gorumcem
anlattı yanı merak edılecek bırsey yok .....

gayet normal bence... çok oynuyup oynamaması yediklerinizlede alakalıı eğer hareket etmezse ozmn paniğe kapılın o sorun işte

aynen kızlar yaa karnımı delecek diye korkuyorum bazen ne bilim yaa biran endişelendimm ayyy doğuncada böyleee olursaa üstüne falan giydiremem herhaldee :)
eşim bazen bu çıkacak gibi gidiyorr birdee yalancı sancılar başladııııı mııı kızlar çok komik yaa kasılıp kalıyorummmm :))) heycanlıyım telaşlıyımm

benimde kızım kıpır kıpır maşallah. İçimde kelebekler uçuşuyor buda beni çok mutlu ediyor. önemli olan hareekt halinde olmaları.. ne mutlu bizlere:) sağlıkla gelsinler inşallah..

benim oglusumda cok hareketli,hatta gun icinde defalarca karnimin disina cikacakmis gibi oluyor,ozmn karnimda tumsekler olusuyor ve elimle resmen hissediyorum poposunu ayaklarini,ama boyle olunca acaip nefes darligi ve karnimda geginlik hissediyorum,karnimda cok buyuk degil zaten vede sivri gidiyor,sigmiyor heralde benimki yeri yok:))

canım senin haftan otuz falan ara ara kasık ağrın oluyor mu başlamış olması lazım herkesde de aynı olmazz canım benimdee karnım çok şişmedii sanırım bu yüzden çok geriyor kendini poposunuuuuu yemek istiyorumm artıkkkk gelsinnn yaaaaaaaa :)))))))

canım senin haftan otuz falan ara ara kasık ağrın oluyor mu başlamış olması lazım herkesde de aynı olmazz canım benimdee karnım çok şişmedii sanırım bu yüzden çok geriyor kendini poposunuuuuu yemek istiyorumm artıkkkk gelsinnn yaaaaaaaa :)))))))
canım bende öyle çok şişmedim henüz ağrılarımız başlamadı .. bazen unutuyorum bile hamile olduğumu... çok şükür sağlıklı mutluyuz. benim minnoşunda ayaklar göbişte sivrelmeye başladı çok tatlı bişi bunlarbazen hep orda kalsın içimde huzurlu mutlu diyorum:):) onu hissetmek çok güzelll..

aynen canımm yaa o ayaklarınıı yiyeim geliyor hemen hepimizi allah kurtarsın sağssağlim doğum yaparız inşalah

Back