Lazer Epilasyon Kızlar yaa adetim kesildi:(

Delidolumm

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2017
181
42
18
30
Evde kullanmak için lazer aleti aldım kızlar ve özel bölgeme 3 hafta üst üste deneyince adetim kesildi yani günüm geçmeme rağmen olamıyorum iki hafta önce olmam gerekirdi korkmaya başladım ben bu aleti sırf özel böglemi başkasına açamam diye evde yapmak için almıştım oysa

Adet durumu hormonlarla alakalı bir durumdur.Lazer ise hormon dengesini bozmaz ya da etki etmez.Adet gecikmenizin sebebi bu değildir emin olun

Reactions: H E
Adet durumu hormonlarla alakalı bir durumdur.Lazer ise hormon dengesini bozmaz ya da etki etmez.Adet gecikmenizin sebebi bu değildir emin olun
Çocuk olmasını da engeller falan diye duydum ama aldırış etmemiştim.Çocuğu engelleyen adeti de engeller diye düşündüm bu sebeple korkuyorum
Normalda adetim böyle olmazdı

Evli misin ? Belki hamilesindir. Ayrıca lazeri haftada bir değil ilk seanslarda 2 haftada bir uygulamak gerekiyor.

Çocuk olmasını da engeller falan diye duydum ama aldırış etmemiştim.Çocuğu engelleyen adeti de engeller diye düşündüm bu sebeple korkuyorum
Normalda adetim böyle olmazdı

Yıllarca lazer uygulayan biri olarak söylediğiniz şeyi ilk defa duyuyorum.Mantığada aykırı bu söylediğiniz.Kıl kökleri cilt altı yağ dokusunun içindedir.Yani çok çok derinlerde değildir.Lazer ışınları kıl köklerine ulaşabilecek dalga boyundadır.Öyle iç organlara falan ulaşmaz yani.40 yıllık bir işlem olduğu düşünüldüğünde lazerin şimdiye kadar bilinen bir yan etkisi görülmemiştir.Yani ne çocuk olmaz,ne kanser yapar,ne adeti keser vs....Adetiniz başka birşeyden dolayı gecikmiştir lazerden değil yani...

Bende ilk kez lazer yaptirdim 3 hafta önce gecen hafta kontrol atişlari vardi adetim şuan 5 gündür gecikti 30 yaşima kadar hiç geç geldiğini bilmem buzamana kadar kesin lazerle ilgili arkadasimda yaptirmiş onunda gecikmiş.internettede lazer yaptirip geciken çok var.Bilimin bu konuda eksikleri var bence.

Kesinlikle, bende arastırırken buldum bu konuyu. İlk seansımdan sonra adetim 5 gün gecikti. 15 yıldır adet gören biri olarak 1-2 gün oynama haricinde hiç gecikme yasamamıstım.
Bence. Alakası var.

Kesinlikle, bende arastırırken buldum bu konuyu. İlk seansımdan sonra adetim 5 gün gecikti. 15 yıldır adet gören biri olarak 1-2 gün oynama haricinde hiç gecikme yasamamıstım.
Bence. Alakası var.
Ya düzeldi mi acaba? Şu yaşıma kadar hiç oynamamıştı lazere 2.gidişim regl olmadan 2 gün önce gitmiştim hâlâ olmadım..

Bence okuyanların etki altında kalmaları ve tesadüfle alakalı. Benim normalde düzensiz olmasına rağmen kaç aydır hep düzenli mesela, onla alakalı olsa herhalde artık iki ayda bir olurdu :)) dertlenmeyin bir hafta gecikmelerden bir sorun çıkmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…