- 27 Temmuz 2017
- 181
- 42
- 18
- 30
- Konu Sahibi Delidolumm
-
Evde kullanmak için lazer aleti aldım kızlar ve özel bölgeme 3 hafta üst üste deneyince adetim kesildi yani günüm geçmeme rağmen olamıyorum iki hafta önce olmam gerekirdi korkmaya başladım ben bu aleti sırf özel böglemi başkasına açamam diye evde yapmak için almıştım oysa
Çocuk olmasını da engeller falan diye duydum ama aldırış etmemiştim.Çocuğu engelleyen adeti de engeller diye düşündüm bu sebeple korkuyorumAdet durumu hormonlarla alakalı bir durumdur.Lazer ise hormon dengesini bozmaz ya da etki etmez.Adet gecikmenizin sebebi bu değildir emin olun
Çocuk olmasını da engeller falan diye duydum ama aldırış etmemiştim.Çocuğu engelleyen adeti de engeller diye düşündüm bu sebeple korkuyorum
Normalda adetim böyle olmazdı
Evli değilim canım.Sanırım dediğin gibi ben arayı uzatmadım bu sebeple de etkilenmiş olabilirim artık arayı uzatarak yapmayı deneyeceğimEvli misin ? Belki hamilesindir. Ayrıca lazeri haftada bir değil ilk seanslarda 2 haftada bir uygulamak gerekiyor.
Ya düzeldi mi acaba? Şu yaşıma kadar hiç oynamamıştı lazere 2.gidişim regl olmadan 2 gün önce gitmiştim hâlâ olmadım..Kesinlikle, bende arastırırken buldum bu konuyu. İlk seansımdan sonra adetim 5 gün gecikti. 15 yıldır adet gören biri olarak 1-2 gün oynama haricinde hiç gecikme yasamamıstım.
Bence. Alakası var.
9 gün gecikmeyle geldi ve asırı ağrılı sancılı geldi.Ya düzeldi mi acaba? Şu yaşıma kadar hiç oynamamıştı lazere 2.gidişim regl olmadan 2 gün önce gitmiştim hâlâ olmadım..
Benim de yaklaşık 10 gün gecikmeyle geldi dün geldi. :/9 gün gecikmeyle geldi ve asırı ağrılı sancılı geldi.
Bilimsel olarak hiç bir alakası yok diyorlar ama inanmıyırum .devam etmeyi düşünüyor muusunuz?Benim de yaklaşık 10 gün gecikmeyle geldi dün geldi. :/
Aslında evet düşünüyorum. En azından bir kez daha görmek istiyorum.Bilimsel olarak hiç bir alakası yok diyorlar ama inanmıyırum .devam etmeyi düşünüyor muusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?