• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ya bir bakın . Mıde agrısıııı

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
dün cok kötü midem agrıdı saatlerce gecer dıye bekledım ama gecmedı . Karışık kızartma Nutella yedım sadece . Bıde beklemış cay vardı ondan içtim . Gece acile gıttık doktor ilaç verdı şimdi gene agrıyor ya :((( daha demin içtim ilaç gene agrıyor . Bide odun koca . Ona da sinir oldum . Cok yorulmuş cocuga bakmaktan . Gece mıdem agrırken gene ben salaldım uyuttum . Kavga ettım onla da . Cok üzgünüm hastayım . Mide problemı çekenler naptınız

Mide agrisinin bi cok sebebi vardir.
Lactoz sindirimi problemi( evet once hic yokken ileri yaslardada olabilir).
Hassas mide sendromu( stress cogalir)
Bakteri uremesi( antibiotik gerekir)
Bi daha bi cok sey.

Doktor ne dedi tam olarak?

Sinir stres mideye vurur. Ben sabah bayat çay içsem hemen midem kaynar. Kızarma ve acıya bir süre ara verin.Gaviscon iyi geliyor.geçmiş olsun

Mide agrisinin bi cok sebebi vardir.
Lactoz sindirimi problemi( evet once hic yokken ileri yaslardada olabilir).
Hassas mide sendromu( stress cogalir)
Bakteri uremesi( antibiotik gerekir)
Bi daha bi cok sey.

Doktor ne dedi tam olarak?
Endoskopi yapılmadan anlayamam dedı . Antıbıyotık verdı

Hayatımda mide Ağrı'sı yasamadım ben . Gecen haftalarda acı biber tursusu yemiştim ondan sonra agrıdı gene . Bıde dün . Bayat çay mı tetikledi acaba ? Cok zor bısey ve Bebek'te olunca daha zor . Bu odun ökz heriflerle daha zor

Cay kahve az tuketin
Bitki cayi deneyin zencefil olabilir
Leblebi iyi gelebilir
Bal ve hurma da iyi geliyo
Ben de ara ara bulantidan cok cekiyorum
Endoskopi yaptirdim hafif reflu ve gastrit dedi
Stres te cok artiriyo şikayetleri

Sizinki birden basladiysa mikrobik te olabilir
Gecen hafta da demissiniz muhtemelen refludur
Yediklerinize dikkat edin
Hemen yaptirin bence endoskopiyi

Gaviscon ve mide koruyucu hap veriyolar

Cay kahve az tuketin
Bitki cayi deneyin zencefil olabilir
Leblebi iyi gelebilir
Bal ve hurma da iyi geliyo
Ben de ara ara bulantidan cok cekiyorum
Endoskopi yaptirdim hafif reflu ve gastrit dedi
Stres te cok artiriyo şikayetleri

Sizinki birden basladiysa mikrobik te olabilir
Gecen hafta da demissiniz muhtemelen refludur
Yediklerinize dikkat edin
Hemen yaptirin bence endoskopiyi

Gaviscon ve mide koruyucu hap veriyolar
He reflu olunca ne yapmak lazım . Doktor acılı seyler yeme dedı . Aç kalma dedı vs

dün cok kötü midem agrıdı saatlerce gecer dıye bekledım ama gecmedı . Karışık kızartma Nutella yedım sadece . Bıde beklemış cay vardı ondan içtim . Gece acile gıttık doktor ilaç verdı şimdi gene agrıyor ya :KK43:(( daha demin içtim ilaç gene agrıyor . Bide odun koca . Ona da sinir oldum . Cok yorulmuş cocuga bakmaktan . Gece mıdem agrırken gene ben salaldım uyuttum . Kavga ettım onla da . Cok üzgünüm hastayım . Mide problemı çekenler naptınız

Mide Ağrının sebebi ne?
Gastrit mi reflü mü ?
Buna baktır mutlaka
Mide Ağrısı çok önemli
Ben ağrıdığı Zaman kalp krizi geçiriyorum sanmıştım bir kez
Eğer midende sorun varsa
Kafein kızartma falan yememelisin

geçmiş olsun canım. ılık süt iç yudum yudum bir de me ile başlayan bir mide ilacı var ondan al eczaneden 2-3 lira birşey ama şıp diye kesiyor. bir ara bende öyleydim ne yesem dokunurdu. stres vs falan yaptın da o mu vurdu acaba midene

Sadece yedim dediğin şeyleri ben yesem gece gece midem delinir :) belli ki miden hassas viraz özen göster

Mide ağrısının bir sürü sebebi olabilir ama bir çok hastalıkta olduğu gibi bunun da kökeninde stres ,üzüntü yatıyor.
Pis de bir ağrısı var biliyorum 20 yıldır kadrolu olarak bu ağrıyı çekiyorum. :)
Arkadaşımın tavsiye ettiği bir ürün var sığla yağı .Aktarlarda hakikisini bulabilirsin ama özellikle hakikisini iste,onlar biliyor ne olduğunu hangi karışımları uygulayacaklarını.
En kısa zamanda ben alacağım.
Geçmiş olsun.

Gecen gun bende cektim o agriyi. Bence yedigim bi sey dokundu. Dunden beri hafif besleniyorum. Reflu icin bi ilac var onu kullaniyorum . Kafeini tamamen birakmalisin.

Back
X