Once kolumda bir tane çıban çıktı.. derken iki oldu vs cogaldi.. doktora gittim antibiyotik krem verdi suruyorum geciyo izide kalio.. dun kalktim bi baktim belimde cikmis bi tane..
Son zmnlarda acaip pul biber yemistim her gun.. tadini sevdigimden ondan mi oldu aceba? Oyle aman aman baska bi degisiklik yok..
Eger pul biberden olduysa bu cikanlar kendiliginden gecer mi sizce? Cunku yemeyi biraktim dun tamamen. Gecerse kac zmnda gecer? Doktora gidip antiboyotik istesem mi ne dersiniz?
Peki birakinca geciomuydu hemen?bunu ben farkettim.. ama gecsin istiorum : (Evet ola bilir pulbiberden. Ben de yiyince yuzumde cikiyodu
Sence ne kdr zmnda gecer?Baharat yapar derler. Eger ondansa geçecektir. Yine de tekrar doktora görünmekte fayda var. Böyle anı degisiklikleri ihmal etmemek lazım. Diyorum da benim de ellerimde minik minik poturcukler çıkıyor mevsim gecislerinde çok kaşınıyor hiç de doktora gitmedim. Siz beni ciddiye almayin en iyisi
Ama neden olduğu belli değilmiş. Biz sadece tahminde bulunabiliriz. Ne desek yanlış olur. Biberden olmasi da bir tahmin sadece. Doktora gidin olmadı bir alerji testi yaptırın ondan dolayı mı yoksa karaciğerle mi ilgili başka bir şey mi bilemeyiz.Sence ne kdr zmnda gecer?
Tesekkur ederimBelki de pulbiber alerjik bir reaksiyon göstermiştir. Yine de tekrar doktora gitmenizde fayda var. Pulbiberi de söyleyim mutlaka.
Çok geçmiş olsun.
Iltihap varsada icerde olurmus..antibiyotik icmek lazimmis.. yada baharatbalerji yapmis olabilirmis.. tabiiki benimki bi tahmin sadece.. bakalim birakmayla gecmezse baktiririmKaraciğer enzimlerinize bı baktırsaniz sivilce çıban turu şeyler bu sebepten çıkabiliyor
Saolasin cnmÇıban neymiş diye baktimda...kotuymus ya
Insallah cabuk gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?