How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kizlar ya bi bakin hele

tontriko

Rabbim sana emanetiz...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
38.023
70.806
798
Once kolumda bir tane çıban çıktı.. derken iki oldu vs cogaldi.. doktora gittim antibiyotik krem verdi suruyorum geciyo izide kalio.. dun kalktim bi baktim belimde cikmis bi tane..

Son zmnlarda acaip pul biber yemistim her gun.. tadini sevdigimden ondan mi oldu aceba? Oyle aman aman baska bi degisiklik yok..

Eger pul biberden olduysa bu cikanlar kendiliginden gecer mi sizce? Cunku yemeyi biraktim dun tamamen. Gecerse kac zmnda gecer? Doktora gidip antiboyotik istesem mi ne dersiniz?

Aslinda biliyomusun yuzumde ve vucudumuzdaki cikan butun seyler dahilimzden geliyo
Once kolumda bir tane çıban çıktı.. derken iki oldu vs cogaldi.. doktora gittim antibiyotik krem verdi suruyorum geciyo izide kalio.. dun kalktim bi baktim belimde cikmis bi tane..

Son zmnlarda acaip pul biber yemistim her gun.. tadini sevdigimden ondan mi oldu aceba? Oyle aman aman baska bi degisiklik yok..

Eger pul biberden olduysa bu cikanlar kendiliginden gecer mi sizce? Cunku yemeyi biraktim dun tamamen. Gecerse kac zmnda gecer? Doktora gidip antiboyotik istesem mi ne dersiniz?

Metebolizma nasıl birşey abarttığında sana nasıl dur demeyi biliyor:)
Geçmiş olsun cnm

Baharat yapar derler. Eger ondansa geçecektir. Yine de tekrar doktora görünmekte fayda var. Böyle anı degisiklikleri ihmal etmemek lazım. Diyorum da benim de ellerimde minik minik poturcukler çıkıyor mevsim gecislerinde çok kaşınıyor hiç de doktora gitmedim. Siz beni ciddiye almayin en iyisi:deli:

Baharat yapar derler. Eger ondansa geçecektir. Yine de tekrar doktora görünmekte fayda var. Böyle anı degisiklikleri ihmal etmemek lazım. Diyorum da benim de ellerimde minik minik poturcukler çıkıyor mevsim gecislerinde çok kaşınıyor hiç de doktora gitmedim. Siz beni ciddiye almayin en iyisi:deli:
Sence ne kdr zmnda gecer?

Karaciğer enzimlerinize bı baktırsaniz sivilce çıban turu şeyler bu sebepten çıkabiliyor

Sence ne kdr zmnda gecer?
Ama neden olduğu belli değilmiş. Biz sadece tahminde bulunabiliriz. Ne desek yanlış olur. Biberden olmasi da bir tahmin sadece. Doktora gidin olmadı bir alerji testi yaptırın ondan dolayı mı yoksa karaciğerle mi ilgili başka bir şey mi bilemeyiz.

Belki de pulbiber alerjik bir reaksiyon göstermiştir. Yine de tekrar doktora gitmenizde fayda var. Pulbiberi de söyleyim mutlaka.
Çok geçmiş olsun.

Karaciğer enzimlerinize bı baktırsaniz sivilce çıban turu şeyler bu sebepten çıkabiliyor
Iltihap varsada icerde olurmus..antibiyotik icmek lazimmis.. yada baharatbalerji yapmis olabilirmis.. tabiiki benimki bi tahmin sadece.. bakalim birakmayla gecmezse baktiririm

Back