KIZLAR VULVADA ÇIKINTISIZ NOKTA KADAR BEN VEYA DUDAKTA BAZI BÖLGELERDE KOYU RENKLER OLMASI NORMAL Mİ?

sevval1997

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
97
5
yani bu labia kısmında bazı yerler daha koyu kahve bu normal mi yoksa renk tamamen aynı mı olmalı? bir de nokta kadar ben var çıkıntısız. bunlar normal şeyler mi? herkeste olabilir mi?

Ben herkeste ve her yerde olabilir, normal. Kahverengilik ise jilet kullanımından veya iç çamaşırı seçiminden olabilir. Bazen doğal olarak da oluyor

Ben herkeste ve her yerde olabilir, normal. Kahverengilik ise jilet kullanımından veya iç çamaşırı seçiminden olabilir. Bazen doğal olarak da oluyor
teşekkürler. yani dudakta çıkıntısız bildiğiniz koyu kahve bayağı küçücük ben ama merak ettim. belki hep vardı yeni dikkatimi çekti. sadece diğer kadınlarda da oluyo mu normal bi şey mi onu merak ediyorum.

yani bu labia kısmında bazı yerler daha koyu kahve bu normal mi yoksa renk tamamen aynı mı olmalı? bir de nokta kadar ben var çıkıntısız. bunlar normal şeyler mi? herkeste olabilir mi?
Merhaba bende de bu durum var yeni fark ettim acaba herhangi bi doktora göründünüz mü normal miymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…