- 19 Temmuz 2022
- 29
- 18
- 3
- 35
- Konu Sahibi cresentt90
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetiniz
2 gun var canım 3 gündür yapıyorum test bugun cok belırgın cıktı 2 gun sılık çıkmıştı. Kan vermeye gıdıcem esım gelınceAdetiniz mi gecti once mi yptnz
Sağol canımInsallah hayırlı olurTebrikler
Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşaallahAy insallah 4 aydır uğraşıyoruz İsteyen herkese Allahım nasıp etsın
2 gun var canım 3 gündür yapıyorum test bugun cok belırgın cıktı 2 gun sılık çıkmıştı. Kan vermeye gıdıcem esım gelınce
InsalllahhhhHayırlı olsun güzel sonuçlar alırsınız inşaallah
Hayirlisi olsun . Guzel sonuclariniz çıksın ins.Ay insallah 4 aydır uğraşıyoruz İsteyen herkese Allahım nasıp etsın
2 gun var canım 3 gündür yapıyorum test bugun cok belırgın cıktı 2 gun sılık çıkmıştı. Kan vermeye gıdıcem esım gelınce
Hayırlı olsunn ben de 51le öğrenmiştim sağlıkla ilerlesin inşaallahKızlar kan da beta hcg 103,35 cıktı doktor gebelık var yenı dedı
Ay insallah 4 aydır uğraşıyoruz İsteyen herkese Allahım nasıp etsın
Ay insallah 4 aydır uğraşıyoruz İsteyen herkese Allahım nasıp etsın
Canım 3 gun once benımde bu sekıldeydı sadece ben görüyordum senınkını goruyorum ben her gün sabah idrarınla yap insallah melegın gelırrrAdetime 6 gün var benimde sanki silik gibi bakar mısın
İnsallah canımHayırlı olsunn ben de 51le öğrenmiştim sağlıkla ilerlesin inşaallah