Merhaba hamile kalma şansınız var tabi. Ama şimdi kalmasanız bile mutlaka psikoloğa devam etmeli ve vereceği ödevleri aşama aşama yerine getirmelisiniz. Emin olun bu rahatsızlık bi çok kişide var ve tedavi ile tamemen yada önemli ölçüde geçebiliyo. Yeter ki başarabileceğinize inanın ve çaba gösterin.
evet benim arkadaşımın bebeği oldu hala sıkıntısı devam ediyorMerhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve vajinismusum , kendim yenemeyeceğimi anlayıp psikoloğa başladım iyi gidiyor . 1 hafta önce bilirsiniz işte vajililer sürtünme yoluyla ilişki yaşadık eşim girişe boşaldı daha önce hiç yapmamıştık ama o an bir bebek istedim nedendir bilmiyorum :) adetime 4 gün var ve aynı göğüs hassasiyeti karın ağrısı vs şikayetlerim var böyle olup hamile olan var mı şansım nedir sizce ? Çok teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için ..
evet benim arkadaşımın bebeği oldu hala sıkıntısı devam ediyor
Rabbim gönlünüze göre versin inşaAllah Olablir tabiki
Ama sorunu çözüp öyle kalsanız sizin ve eşiniz için çok daha iyi olmaz mı
evet benim arkadaşımın bebeği oldu hala sıkıntısı devam ediyor
aynen mecburi sezaryen oldu çünkü doktor hemşirenin dokunmasına izin vermiyordu..en son bir jel den bahsediyordu uzakta olduğumuz için haberdar değilim hiç ancak tatillerde görüyorumDoğumunu sezaryen oldu o zaman ? Başka ne sıkıntılar yaşadı bu aşamada bileğiniz varsa paylaşır mısınız
Bende vajinismusum bu ay hamile kalmak için çabalıyorum çok istiyorum bi evladımın olmasınıKızlar yok mu vajinismus olup hamile kalan((
Evet aynen öylebu vajinusmus olayının ben psikolojik olacağını düşünüyorum umarım aşabilirsiniz zira sevişmek çok zevkli ve sıfır acı.Acimayacagina inanın kafada bitiyor o kadar insan yapıyor kimseye bisey olmuyor öyle düşünün siz şimdi acıcak diye düşündüğünüz için kendinizi ona inandırıyorsunuz.
Ben de bu ay başladım yumurtlama günleri içinde iki kez denemeye çalıştık pazar günü adeti bekliyorum karnım belim kasık ve göğüslerim açıyor ama belirti mi regl mi bilmiyorum .. tabi tam ilişkiyle aylarca deneyen ama nasip olmayan arkadaşları görünce yarım yamalak 2 denemeyle nasıl olacagını düşününce de umutsuz vakka..Bende vajinismusum bu ay hamile kalmak için çabalıyorum çok istiyorum bi evladımın olmasını
Bende aynı sizin gibi düşünüyorum ama umut dünyası bizimkisi . Herkes önce tedavi diyor am akımda bizim içimizdeki fırtınaları bilmiyor . Brnde şuan yumurtlama haftamdayım bugünle beraber 4 gündür deniyoruz tam birleşme olmadan içime boşalmaya çalışıyor dışarı hiç akmıyor neredeyse sonrasında yarım saat belim yüksekte duruyorum .Ben de bu ay başladım yumurtlama günleri içinde iki kez denemeye çalıştık pazar günü adeti bekliyorum karnım belim kasık ve göğüslerim açıyor ama belirti mi regl mi bilmiyorum .. tabi tam ilişkiyle aylarca deneyen ama nasip olmayan arkadaşları görünce yarım yamalak 2 denemeyle nasıl olacagını düşününce de umutsuz vakka..
Ama bu şekilde hamile kalabilen insan sayısı azımsanmayacak derecedeBen de bu ay başladım yumurtlama günleri içinde iki kez denemeye çalıştık pazar günü adeti bekliyorum karnım belim kasık ve göğüslerim açıyor ama belirti mi regl mi bilmiyorum .. tabi tam ilişkiyle aylarca deneyen ama nasip olmayan arkadaşları görünce yarım yamalak 2 denemeyle nasıl olacagını düşününce de umutsuz vakka..
Gerçekten mi umarım öyledir adetime üç gün var ama karnım Ağrımaya midem bulanmaya başladı Bile .. regl geliyor sanırımAma bu şekilde hamile kalabilen insan sayısı azımsanmayacak derecede
ılık bi duşa girin sonra derin derin nefes alın o işi yaparken bence krem parmak yönetimi hikaye parmakla cinsel organ bir değilEvet aynen öylehepsini bildiğiniz halde hala yapamıyor olmak en zoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?