• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar vajinismusum ama hamile olabilir miyim ?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.296
1.535
333
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve vajinismusum , kendim yenemeyeceğimi anlayıp psikoloğa başladım iyi gidiyor . 1 hafta önce bilirsiniz işte vajililer sürtünme yoluyla ilişki yaşadık eşim girişe boşaldı daha önce hiç yapmamıştık ama o an bir bebek istedim nedendir bilmiyorum :) adetime 4 gün var ve aynı göğüs hassasiyeti karın ağrısı vs şikayetlerim var böyle olup hamile olan var mı şansım nedir sizce ? Çok teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için ..

Merhaba hamile kalma şansınız var tabi. Ama şimdi kalmasanız bile mutlaka psikoloğa devam etmeli ve vereceği ödevleri aşama aşama yerine getirmelisiniz. Emin olun bu rahatsızlık bi çok kişide var ve tedavi ile tamemen yada önemli ölçüde geçebiliyo. Yeter ki başarabileceğinize inanın ve çaba gösterin.

Merhaba hamile kalma şansınız var tabi. Ama şimdi kalmasanız bile mutlaka psikoloğa devam etmeli ve vereceği ödevleri aşama aşama yerine getirmelisiniz. Emin olun bu rahatsızlık bi çok kişide var ve tedavi ile tamemen yada önemli ölçüde geçebiliyo. Yeter ki başarabileceğinize inanın ve çaba gösterin.

Çok teşekkür ederim evet ödevlere parmak egzersizlerine devam ediyorum ama içimde bir şüphe oluştu heyecan yaptım istemsiz 🤗

Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve vajinismusum , kendim yenemeyeceğimi anlayıp psikoloğa başladım iyi gidiyor . 1 hafta önce bilirsiniz işte vajililer sürtünme yoluyla ilişki yaşadık eşim girişe boşaldı daha önce hiç yapmamıştık ama o an bir bebek istedim nedendir bilmiyorum :) adetime 4 gün var ve aynı göğüs hassasiyeti karın ağrısı vs şikayetlerim var böyle olup hamile olan var mı şansım nedir sizce ? Çok teşekkür ederim şimdiden cevaplarınız için ..
evet benim arkadaşımın bebeği oldu hala sıkıntısı devam ediyor

Rabbim gönlünüze göre versin inşaAllah Olablir tabiki
Ama sorunu çözüp öyle kalsanız sizin ve eşiniz için çok daha iyi olmaz mı

evet benim arkadaşımın bebeği oldu hala sıkıntısı devam ediyor

egzersizlerde iyiyim , bu şekilde çalışkan öğrenci olursaam aşamaları 1 ay içinde geçebileceğimi Söyledi doktor hanım İnşallah.. yaş 30 u geçince bebek isteği ağır Bastı tabi..en doğrusu halledip başlamak

Rabbim gönlünüze göre versin inşaAllah Olablir tabiki
Ama sorunu çözüp öyle kalsanız sizin ve eşiniz için çok daha iyi olmaz mı

egzersizlerde iyiyim , bu şekilde çalışkan öğrenci olırsam aşamaları 1 ay içinde geçebileceğimi Söyledi doktor hanım iniallah.. yaş 30 u geçince bebek isteği ağır Bastı. Tabi en doğrusu halledip başlamak , yeni evliler siz bana uymayın sakın okuyup :) ama yine de umarım hamileyimdir demekten kendimi alamıyorum :)))🤭

Doğumunu sezaryen oldu o zaman ? Başka ne sıkıntılar yaşadı bu aşamada bileğiniz varsa paylaşır mısınız
aynen mecburi sezaryen oldu çünkü doktor hemşirenin dokunmasına izin vermiyordu..en son bir jel den bahsediyordu uzakta olduğumuz için haberdar değilim hiç ancak tatillerde görüyorum

bu vajinusmus olayının ben psikolojik olacağını düşünüyorum umarım aşabilirsiniz zira sevişmek çok zevkli ve sıfır acı.Acimayacagina inanın kafada bitiyor o kadar insan yapıyor kimseye bisey olmuyor öyle düşünün siz şimdi acıcak diye düşündüğünüz için kendinizi ona inandırıyorsunuz.

bu vajinusmus olayının ben psikolojik olacağını düşünüyorum umarım aşabilirsiniz zira sevişmek çok zevkli ve sıfır acı.Acimayacagina inanın kafada bitiyor o kadar insan yapıyor kimseye bisey olmuyor öyle düşünün siz şimdi acıcak diye düşündüğünüz için kendinizi ona inandırıyorsunuz.
Evet aynen öyle :( hepsini bildiğiniz halde hala yapamıyor olmak en zoru

Bende vajinismusum bu ay hamile kalmak için çabalıyorum çok istiyorum bi evladımın olmasını
Ben de bu ay başladım yumurtlama günleri içinde iki kez denemeye çalıştık pazar günü adeti bekliyorum karnım belim kasık ve göğüslerim açıyor ama belirti mi regl mi bilmiyorum .. tabi tam ilişkiyle aylarca deneyen ama nasip olmayan arkadaşları görünce yarım yamalak 2 denemeyle nasıl olacagını düşününce de umutsuz vakka..

Ben de bu ay başladım yumurtlama günleri içinde iki kez denemeye çalıştık pazar günü adeti bekliyorum karnım belim kasık ve göğüslerim açıyor ama belirti mi regl mi bilmiyorum .. tabi tam ilişkiyle aylarca deneyen ama nasip olmayan arkadaşları görünce yarım yamalak 2 denemeyle nasıl olacagını düşününce de umutsuz vakka..
Bende aynı sizin gibi düşünüyorum ama umut dünyası bizimkisi . Herkes önce tedavi diyor am akımda bizim içimizdeki fırtınaları bilmiyor . Brnde şuan yumurtlama haftamdayım bugünle beraber 4 gündür deniyoruz tam birleşme olmadan içime boşalmaya çalışıyor dışarı hiç akmıyor neredeyse sonrasında yarım saat belim yüksekte duruyorum . :( ne bileyim ya umut ediyoruz deniyoruz bi evladımız olsun diye

Ama bu şekilde hamile kalabilen insan sayısı azımsanmayacak derecede

Evet aynen öyle :KK43: hepsini bildiğiniz halde hala yapamıyor olmak en zoru
ılık bi duşa girin sonra derin derin nefes alın o işi yaparken bence krem parmak yönetimi hikaye parmakla cinsel organ bir değil
eşinizin sabırlı olması gerek ve hergun deneyin

Back